Jetler Denizli'de son maça çıkıyor

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, lig öncesinde son hazırlık maçına çıkacak. Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 18.00'de karşı karşıya gelecek AFJET Afyonspor maça lig maçı gözüyle bakıyor. Lige başlamadan önce oynayacağı son sınavını Denizlispor karşı verecek olan AFJET Afyonspor, sahaya lig için belirlenen muhtemel ilk 11 ile çıkacak. İlk [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, lig öncesinde son hazırlık maçına çıkacak. Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadyumu’nda bugün saat 18.00’de karşı karşıya gelecek AFJET Afyonspor maça lig maçı gözüyle bakıyor. Lige başlamadan önce oynayacağı son sınavını Denizlispor karşı verecek olan AFJET Afyonspor, sahaya lig için belirlenen muhtemel ilk 11 ile çıkacak. İlk lig maçında; 13 Ağustos Pazartesi günü İstanbulspor ile mücadele edecek olan AFJET Afyonspor bu maçtan önce çıkacağı son hazırlık maçında da son rötuşları uygulamak istiyor. Teknik Adam Serhat Gülpınar son yaptığı açıklamasında eksiklerin giderilmesi için muhtemel ilk 11’i oluşturarak sahaya çıkacaklarını aktarmıştı.
JETLERİN HAZIRLIK MAÇLARI
AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar’da kamp yapan MC Oran, Balıkesirspor Baltok U-21, Bursaspor, Ümraniyespor, Balıkesirspor Baltok ile hazırlık maçları yapmıştı. İlk hazırlık maçına Cezayir’in MC Oran takımıyla çıkan AFJET Afyonspor, ilk maçını 3-1 kaybetmişti. Balıkesirspor Baltok ile iki hazırlık maçında karşı karşıya gelen AFJET Afyonspor U-21 takımıyla oynadığı maçtan 5-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. İkinci maçta ise Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Jetler, Ümraniye’ye 2-1 mağlup oldu. Bursaspor ile oynanan maçta da AFJET Afyonspor performansı ile göz doldurmuştu. Maçın sonunda Bursaspor, Aziz Behic ile bulduğu golle 1-0 kazanmıştı.

Bakmadan Geçme