• Haberler
  • Spor
  • Jetler Demirspor'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Demirspor'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 11. haftasında Adana Demirspor'a konuk olacak. Ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Demirspor, 10 maçtan 6 galibiyet ile ayrıldı. Kötü gidişe 'Dur' demek isteyen AFJET Afyonspor bu maçtan en az 1 puan almak istiyor.Bu zorlu maçta Nazmi Candoğan ve İsmet Benli sarı kart görmesi durumunda gelecek [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 11. haftasında Adana Demirspor’a konuk olacak. Ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Demirspor, 10 maçtan 6 galibiyet ile ayrıldı. Kötü gidişe “Dur” demek isteyen AFJET Afyonspor bu maçtan en az 1 puan almak istiyor.
Bu zorlu maçta Nazmi Candoğan ve İsmet Benli sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta oynanacak olan Hatayspor maçında sahada olamayacaklar. Ayrıca Oltan’ın sakatlığının devam etmesi de hücum hattını sıkıntıya sokuyor.
JETLER PLAY-OFF OYNAYACAK GÜÇTE
Jetler bu maçta galibiyetle ayrılmazsa takım düşme potasına doğru yol alacak. Altta yer alan takımların puan almaları durumunda Jetlerin potaya yaklaşacak olması da zor zamanların yaşanacağı anlamına geliyor. AFJET Afyonspor’un Play-Off oynayacak güçte olduğu dönemlerden bu günlere gelmiş olması düşündürücü. Kemik kadronun korunduğu ve takviyelerle güçlenmesi beklenen Afyon-spor, güzel bir kadroya sahipken alınan sonuçlar takımı da, taraftarı da üzüyor.

Bakmadan Geçme