• Haberler
  • Spor
  • Jetler Darıca mesaisine başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler Darıca mesaisine başladı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 22. haftasında kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isteyen Jetler kazanmaları halinde en yakın rakibi olan Darıca'ya 7 puan fark atmış olacak.ÇALIŞMALAR DÜN BAŞLADIDarıca Gençlerbirliği ile hafta sonu karşı karşıya gelecek olan AFJET Afyonspor'da dün yapılan ilk antrenmanla çalışmalar [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 22. haftasında kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isteyen Jetler kazanmaları halinde en yakın rakibi olan Darıca’ya 7 puan fark atmış olacak.
ÇALIŞMALAR DÜN BAŞLADI
Darıca Gençlerbirliği ile hafta sonu karşı karşıya gelecek olan AFJET Afyonspor’da dün yapılan ilk antrenmanla çalışmalar başladı. Takımda sakat oyuncunun bulunmaması Darıca maçı öncesi teknik heyeti sevindiriyor. Kart cezası bulanan Uğur Durmuş maç kadrosunda yer almayacak. Geçen hafta Afyonkarahisar’da yapılan son antrenmanda gözüne top gelen Fatih Şerifoğlu Sakarya’ya götürülmezken Darıca maçında oynayıp oynamayacağı ise doktor raporuna bağlı.
DARICA’NIN KARNESİ
Ligin 2. sırasında yer alan Darıca Gençlerbirliği, oynadığı 21 maçtan 13 galibiyetle ayrıldı. Hanesinde 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet bulunan Darıca, 21 maçta 31 gol atarken kalesinde de 16 gol görmüş. Grupta 40 golle en çok gol atan takım unvanına sahip olan AFJET Afyonspor, bu maçta 16 golle ligde en az gol yiyen Darıca’yı konuk edecek. 15 gol averajı bulanan Darıca’nın hanesinde 43 puan bulunuyor. Hanesinde 47 puanı bulanan Jetler bu maçı kazanırsa puanını 50’ye 4 olan puan farkını ise 7’ye çıkaracak.

BİLETLER 1 LİRA
AFJET Afyonspor’un Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edeceği maçın bilet fiyatları değişti. Önceki maçlarda 5 lira olan bilet fiyatları 1 lira olarak belirlendi. Protokol tribünün sağında ve solunda yer alan tribünlerin fiyatı 15 lira yapılırken kalan tribünlerin tümünün fiyatları 1 lira oldu.
AFJET Afyonspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak olan karşılaşma 12 Şubat Pazar günü Spor Kompleksi’nde saat 13.30’da başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme