• Haberler
  • Spor
  • Jetler, çift kaleye başladı – Kocatepe Gazetesi

Jetler, çift kaleye başladı – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmalarında hızlı hareket eden Jetler, sağ beke Diyarbekir'den yapılan takviye daha güçlendi. Şimdi ise bomba bir forvet transferi için kolları sıvayan Jetler yapılacak olan forvet transferini ilerleyen günlerde açıklayacak.SEL İLK KEZ İZLEDİAFJET Afyonspor'un Başkanı Salih Sel, [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmalarında hızlı hareket eden Jetler, sağ beke Diyarbekir’den yapılan takviye daha güçlendi. Şimdi ise bomba bir forvet transferi için kolları sıvayan Jetler yapılacak olan forvet transferini ilerleyen günlerde açıklayacak.
SEL İLK KEZ İZLEDİ
AFJET Afyonspor’un Başkanı Salih Sel, il dışında olduğu için AFJET Afyonspor’un geçen hafta başladığı idmanları izlememiş, önceki gün yapılan antrenmana gelmişti. Başkan Sel, izlediği antrenman sırasında takımla ilgili bilgiler de verdi.
Diyarbekir’den gelen Serdar Cansu hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, “Ayın 12’si itibariyle sezonu açtık. Oyuncularımız çalışmaya başladılar, tam bir haftayı doldurduk. Son olarak Serdar Cansu’nun transferi gerçekleşti. Diyarbakır’dan kadromuza kattığımız sağ bek oyuncumuz zaten kendisi ile uzun süre ilgileniyorduk. Biliyorsunuz stoper mevkiine Bayram Çetin’i aldık, kaleye Tuzlaspor’un kalecisi Ramazan’ı aldık, Kayseri Erciyes’ten Tugay Adamcıl ve Çağatay’ı aldık. Emre var, Erdi var bir tanesi kanat, bir tanesi orta saha oyuncusu. Hemen hemen tüm mevkilerde iki oyuncu sınırlamamızı tamamladık. Transferimiz bitti sayılır fakat, belki size birkaç güne sürpriz bir transfer müjdesi verebilirim. Netleşmediği için bir şey söylemiyorum” dedi.
“BİZE KOMUTAN OYUNCU
DEĞİL ASKER OYUNCU LAZIM”
Takıma şöhretli oyuncu almak istemediklerine dikkat çeken Başkan Sel, “Kamp için konuşursak, zaten 15-16 oyuncumuz ile yola devam etmemiz en önemlisi. Oturmuş bir kadromuz var bu kadroya kilit nokta olarak direkt oynayacak elemanlar almaya gayret ettik. En önemlisi de bu takımın oyun düzenini ve karakterini bozmayacak oyuncular üzerinde hassasiyetle durduk. Biz her zaman şöhretli oyuncuların lazım olmadığını, bize komutan oyuncu değil bize asker oyuncu lazım ve bu takımda herkesin asker olarak çalışması lazım. Birisi ben komutanım diyerek kenara çekilirse, o bizim işimize gelmiyor. Geçen sene de zaten başarımızın ana etkeni oldu. İnşallah ben bu sene de başarılı olacağımıza inanıyorum, hedefimiz tabii ki bir üst lige çıkmak” ifadesine yer verdi.
Başkan Sel, “Sporcu oteli ile ilgili tabi Belediyemiz yaptığı için ben onu çok fazla takip edemedim. Görüldüğü üzere kabası tamamlanmış ince işlere başlamışlar belki 2 ay içerisinde biter diye ümit ediyorum. Belki Eylül sonu gibi bitebilir. Bizim zaten maçlarımız 26-27 Ağustos’ta başlıyor belki 1 buçuk aylık bir gecikme ile geçebiliriz. Zaten şu anda kaldığımız bir yer var ve şu an herhangi bir sıkıntı yok bir an evvel bitsin de taşınalım durumu söz konusu değil” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşu hatırlatılarak fikstürün belli olmasından sonra maçın 26 Ağustos’a alınmak istenmesiyle ilgili girişim yapılıp yapılmayacağı sorulan Başkan Sel, “Tabii ki o konu ile alakalı girişimde bulunacağız. Fikstür çekildikten tarih istediğimiz gibi olmazsa sonra bizler de gerekli girişimlerde bulunacağız” ifadesini kullandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi 

Serdar Cansu Jetlerde

Son olarak Diyarbekirspor’dan alınan Sağ Bek Serdar Cansu, Başkan Sel’le birlikte kulüp tesislerinde resmi imzayı attı. Ardından antrenmana katılan Serdar Cansu performansı ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı.
Serdar Cansu, 2011-12 futbol sezonunda Afyonkarahisarspor’da 9 maça çıktı. O dönemde 5 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Cansu 2 gol atmış ve 2 de sarı kart görmüştü.

Bakmadan Geçme