Jetler Çapanoğlu ile anlaştı

AFJET Afyonspor'da antrenör arayışı Mustafa Çapanoğlu ile yapılan anlaşma ile son buldu. Jetler, anlaşmaya varılan Çapanoğlu ile önümüzdeki hafta içinde sözleşme imzalayacak   Yeni sezonda Misli.com 2. Lig'de vereceği mücadele için antrenör arayışında olan AFJET Afyonspor, yeni sezon için antrenörünü buldu. Mustafa Çapanoğlu ile anlaşmaya varan Jetler, antrenör arayışını da tamamladı. Gelecek sezon için Çapanoğlu [&hellip]

AFJET Afyonspor’da antrenör arayışı Mustafa Çapanoğlu ile yapılan anlaşma ile son buldu. Jetler, anlaşmaya varılan Çapanoğlu ile önümüzdeki hafta içinde sözleşme imzalayacak

Yeni sezonda Misli.com 2. Lig’de vereceği mücadele için antrenör arayışında olan AFJET Afyonspor, yeni sezon için antrenörünü buldu. Mustafa Çapanoğlu ile anlaşmaya varan Jetler, antrenör arayışını da tamamladı. Gelecek sezon için Çapanoğlu ile yoluna devam edecek olan Jetler önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacak.
Ayrıca Çapanoğlu’nun yönetime sunduğu listede bulunan ve bütçeye uygun olan sporcularla da görüşmeler başladı. Gelecek sezon için 1. Ligi hedefleyen Jetler, Çapanoğlu ile gerekli görüşmeleri yaparak listedeki oyuncuları kadrosuna katma çalışmalarına da başladı. Oyuncuların kulüplerindeki durumlarına göre çalışmalarına hız verecek olan Jetler, en kısa sürede çalışmalarını tamamlayıp oyuncuları da kadrosuna katmanın peşinde.
ÇAPANOĞLU KİMDİR?
1956 doğumlu olan ve 1992’den bu yana profesyonel takım antrenörü olarak görev yapan tecrübeli antrenör Mustafa Çapanoğlu, ilk olarak Kayseri Erciyesspor’da 4 sezon görev yaptı. Çapanoğlu sonrasında sırasıyla Çorumspor, Zeytinburnuspor, Kayseri Erciyesspor (2), İttifak Holding (4), Erzurumspor, Kayseri Erciyesspor, Yozgatspor Ticaret Anonim Şirketi, Tarsus İdman Yurdu, Beypiliç Boluspor, Şanlıurfaspor, Kardemir Karabükspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor, Körfez Spor Kulübü, Tarsus İdmanyurdu, Karatay Termal 1922 Konyaspor, Manavgatspor, Bandırmaspor (2), Sivas Belediyespor, Ankara Keçiörengücü, GMG Kastamonuspor, Manisa Futbol Kulübü ve son iki sezondur da Sancaktepe Futbol Kulübü’nde görev yaptı.
Çapanoğlu 2021-22 sezonunda da AFJET Afyonspor’da görev yapacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme