Jetler Bursa karşısında göz doldurdu

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1.  Ligde mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına hızla devam ediyor. AFJET Afyonspor önceki gün Bursaspor ile Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki Zafer Stadı'nda saat 19.00'da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 mağlubiyetle tamamlayan Jetler sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ekip oldu. Rakip takım teknik heyetinde de tam [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Spor Toto 1.  Ligde mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına hızla devam ediyor. AFJET Afyonspor önceki gün Bursaspor ile Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadı’nda saat 19.00’da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 mağlubiyetle tamamlayan Jetler sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ekip oldu. Rakip takım teknik heyetinde de tam not alan AFJET Afyonspor’a, taraftarlardan da yoğun ilgi vardı.
Jetler maça Bekir, Türker, Mehmet, Renato, İsmet, Ali Kılıç, Nazmi, Yasin, Ersel, Aykut Oltan ilk 11’i ile çıktı.
Bursaspor, Harun Tekin, Barış Yardımcı, William Ekong, Ertuğrul, Aziz Behich, Stephane Badji, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Furkan, Onur, Bogdan Stancu ilk 11’i ile başladı.
15. dakikada gelişen Bursaspor atağında Stancu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.  
38. dakikada gelişen Bursaspor atağında sol kanattan aldığı pas ile ceza yayı üzerine yürüyen Aziz Behich savunmanın önünden yaptığı şık plase ile topu kaleye gönderdi. Top kaleci Bekir’in bakışları ile ağlarla buluştu. 0-1
2. yarıda Bursaspor’da sahada Aziz Behich, William Ekong, Stephane Badji sahada kaldı ve takımda 8 değişiklik ikinci ekip sahaya çıktı.
AFJET Afyonspor’da; Bekir, Türker, Mehmet, Renato, İsmet, Nazmi, Aykut, Ersel sahada kalırken, maçın ikinci yarının 58. dakikadan sonra peyder pey Oleksandr Rybka, Danilo Almeida Alves, Çağatay, Theo Mendy, Enes Ata, Onur Ramazan, Sinan Özkan oyuna dahil oldu.
67. dakikada gelişen Bursaspor atağında Ozan Can atılan ara pasında kaleci Oleksandr Rybka ile karşı karşıya geldi. Ozan şutunu çekti fakat Rybka’ya çarpan top kornere çıktı.
HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM
Bu maçtan sonra 2 gün izne çıkan AFJET Afyonspor, Akrones Termal Otel’de kampa devam edecek. Balıkesir Baltok ile ikinci maçına çıkacak olan Jetler BALKES’ten sonra iki maç daha yapmayı planlıyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme