Jetler bugün yolcu – Kocatepe Gazetesi

Bugün sabah idmanından sonra yola çıkacak olan AFJET Afyonspor yarın oynayacağı Ankara DSİ Spor maçından puanlarla dönmek istiyor Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 4. hafta müsabakalarında Ankara DSİ Spor’a konuk olacak. Jetler geçen haftayı bay geçti ve iki haftadır bu maça odaklandı. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak ve liderlik koltuğuna sahip olmayı hedefleyen [&hellip]

Jetler bugün yolcu

Bugün sabah idmanından sonra yola çıkacak olan AFJET Afyonspor yarın oynayacağı Ankara DSİ Spor maçından puanlarla dönmek istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 4. hafta müsabakalarında Ankara DSİ Spor’a konuk olacak. Jetler geçen haftayı bay geçti ve iki haftadır bu maça odaklandı. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak ve liderlik koltuğuna sahip olmayı hedefleyen Afyonspor’da sakatlığı iyileşen Yasin hafta başından itibaren çalışmalara katıldı. Taner ve Caner’in bu maç kadrosunda yer almayacağı belirtilirken hafif sakatlıkları bulanan Murat ve Toma’nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Milli takımdan dönen Mirlan’ın da takıma katıldığı öğrenildi. Jetler’in 2 eksikle Ankara’ya gideceği belirtildi.
ZORLU DEPLASMAN: ANKARA
AFJET Afyonspor’un yarın karşılaşacağı Ankara DSİ Spor 2 maçtan 1 galibiyet 1 beraberlikle ayrıldı. Ligin 4. sırasında yer alan DSİ’nin 4 puanı bulunuyor.
İSCE BAY GEÇİYOR
Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımlardan olan İscehisarspor bu haftayı bay geçecek. Geçen hafta da maçı iptal edilen İscehisar iki haftalık boşluğu lehine çevirip hazırlıklarını tamamlamak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme