• Haberler
  • Spor
  • Jetler bugün Osmanlı karşısında – Kocatepe Gazetesi

Jetler bugün Osmanlı karşısında – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 15. haftasında Bolu deplasmanında Osmanlıspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor'un ev sahipliğinde oynanacak olan maçta AFJET Afyonspor galibiyet hedefliyor. AFJET Afyonspor'un bu maçtan galibiyet alması durumunda puanı 18'e ulaşacak. AFJET Afyonspor Osmanlıspor ile berabere kalırsa puanı 16'ya çıkacak. AFJET Afyonspor Osmanlıspor'a mağlup olması durumunda [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 15. haftasında Bolu deplasmanında Osmanlıspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan maçta AFJET Afyonspor galibiyet hedefliyor. AFJET Afyonspor’un bu maçtan galibiyet alması durumunda puanı 18’e ulaşacak. AFJET Afyonspor Osmanlıspor ile berabere kalırsa puanı 16’ya çıkacak. AFJET Afyonspor Osmanlıspor’a mağlup olması durumunda da puanı 15’te kalacak. Son maçında Eskişehirspor’u 2-1 mağlup ederek 5 hafta sonra ilk kez hanesine 3 puan yazdıran AFJET Afyonspor Teknik Adam Serhat Güller ile ilk maçından 1 puan, ikinci maçında ise 3 puan alarak yükselişe geçti. Osmanlıspor karşısında da galibiyet hedefleyen Jetler, bu maçı da alarak yükselişe devam etmek istiyor.
OSMANLI’NIN KARNESİ
Oynadığı 14 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Osmanlıspor’un hanesinde 20 puanı bulunuyor. Toplamda 14 gol atmayı başaran Osmanlı kalesinde de 10 gol gördü. Ligde az gol atan attığı gole oranla çok gol yiyen Osmanlı 4 gol averajına sahip. Son oynadığı Ümraniye maçından 1-0 galibiyet ile ayrılan Osmanlı 13. haftada Elazığ ile 1-1 berabere kaldı.

Bakmadan Geçme