• Haberler
  • Spor
  • Jetler bugün kampa giriyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler bugün kampa giriyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor ligin 28. haftasında kendi sahasında İnegölspor'u konuk edecek. Haftayı kayıpsız kapatmak isteyen Jetler, kazanmaları halinde puanını 61'e çıkaracak. Güçlü rakibini ilk yarıda 3-2 mağlup eden Jetler bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürmenin peşinde olacak. Play-Off iddiasını sürdüren İnegöl'ün de sahaya galibiyet için [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor ligin 28. haftasında kendi sahasında İnegölspor’u konuk edecek. Haftayı kayıpsız kapatmak isteyen Jetler, kazanmaları halinde puanını 61’e çıkaracak. Güçlü rakibini ilk yarıda 3-2 mağlup eden Jetler bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürmenin peşinde olacak. Play-Off iddiasını sürdüren İnegöl’ün de sahaya galibiyet için çıkacağını bilen Jetler, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Bugün Afyonkarahisar’daki otellerden birinde kampa girecek olan AFJET Afyonspor, maçtan önce bir arada olacak.
“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Takımımızın moralleri gayet iyi. İçeride oynadığımız maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Bundan sonra telafisi olmayan maçlar oynayacağız, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin moralleri iyi durumda, her zaman olduğu gibi en şekilde mücadele edip, 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi.
“OLTAN’IN DURUMU BELLİ DEĞİL”
Takımdaki eksik veya kart cezalısı oyuncular hakkında bilgi veren Teknik Adam Çelik, “Takımda Ömer Çelik dışında sakatlık yaşan bir oyuncumuz var. Sarıyer maçında dizine darbe alan Oltan’ın durumu maç saatine kadar belli değil. Sarı kart cezalımız çok şükür bulunmuyor” ifadesine yer verdi.   
“SEYİRCİNİN  DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
AFJET Afyonspor’un, Afyonkarahisar halkının desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Teknik Adam Çelik, “Şu anda seyircinin ve taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Son haftalara yaklaştığımızda gerçekten 12. adama her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çok az kaldı, bu süreçte de şampiyonluk için hep birlikte stadı doldurmaları istiyoruz. Şehir olarak, inanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi 

Bakmadan Geçme