• Haberler
  • Genel
  • Jetler bugün Antalya yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Jetler bugün Antalya yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Ligin 6. haftasında 5. maçına çıkacak olan AFJET Afyonspor bu hafta Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 6. hafta müsabakalarında Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak. 1 haftalık seçim arasının ardından yeniden başlayan BAL’da Jetler Muratpaşa hazırlıklarını tamamladı. Hafta başından bu yana Muratpaşa hazırlıklarına tam kadro çalışan Jetler bu haftayı [&hellip]

Jetler bugün Antalya yolcusu

Ligin 6. haftasında 5. maçına çıkacak olan AFJET Afyonspor bu hafta Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 6. hafta müsabakalarında Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak. 1 haftalık seçim arasının ardından yeniden başlayan BAL’da Jetler Muratpaşa hazırlıklarını tamamladı. Hafta başından bu yana Muratpaşa hazırlıklarına tam kadro çalışan Jetler bu haftayı 3 puanla tamamlamak istiyor. Hanesinde bir maç eksiği ile 10 puan bulanan Jetler liderlik için haftayı 3 puanla tamamlamanın peşinde olacak.
MURATPAŞA GENÇLER’DEN KURULU
Takımdaki oyuncuların çoğunun 1990 ve 1996 doğumlu arasında olduğuna dikkat çeken AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit. Takımın hem genç hem de çok koşan bir takım olduğunu kaydetti.
MURATPAŞA KAZANMAK İSTİYOR
AFJET Afyonspor’u konuk edecek olan Muratpaşa Belediyespor, kendi evinde oynamanın avantajını kullanmak istiyor. Bu avantajla maçın sonucuna etki etmenin hesaplarını yapan Muratpaşa seyirci desteği ile Jetleri mağlup etmek için hafta içinde taraftardan destek istedi. Taraftarında desteği ile yüklenerek maçı kazanmaya çalışacak olan Muratpaşa Belediyespor hanesindeki 6 puanı 9’a çıkarmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme