• Haberler
  • Spor
  • Jetler bu hafta evinde Etimesgut'u konuk edecek

Jetler bu hafta evinde Etimesgut'u konuk edecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yolunda ilerleyen AFJET Afyonspor, ligin 24. haftasında kendi sahasında Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan Jetler bu kez rakibini mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Hanesinde 51 puanı bulanan Jetler kazanması halinde puanını 54'e yükseltecek.ETİMESGUT'UN KARNESİLigde toplamda 23 maça çıkan Etimesgut [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk yolunda ilerleyen AFJET Afyonspor, ligin 24. haftasında kendi sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan Jetler bu kez rakibini mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Hanesinde 51 puanı bulanan Jetler kazanması halinde puanını 54’e yükseltecek.
ETİMESGUT’UN KARNESİ
Ligde toplamda 23 maça çıkan Etimesgut Belediyespor, 8 maçtan galibiyet ile ayrılırken 5 beraberliği ve 10 mağlubiyet almış. Maçlarda toplamda 24 gol atan Etimesgut, kalesinde de 28 gol gördü. Hanesinde -4 gol averajı bulanan Etimesgut’un 29 puanı mevcut.  Etimesgut Belediyespor, AFJET Afyonspor ile oynayacağı maçtan en az bir puan çıkarmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme