Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Bolvadin ile hazırlık maçı yaptı

AFJET Afyonspor, Bölgesel Amatör

AFJET Afyonspor, Bölgesel Amatör Lig’de yeniden takım kuran Bolvadin Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Jetler hazırlık maçını altyapıdan gelen Polat’ın golleri ile 4-2 kazandı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ikinci yarının ikinci haftasında evinde Hekimoğlu Trabzon’u konuk edecek. Bu maçtan önce lig maçlarda az süre alan oyuncularının maç eksiklerini gidermek isteyen AFJET Afyonspor, BAL’ın ikinci yarısı için yeni takım kuran Bolvadin Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. AFJET Afyonspor’un altyapısından gelen Polat Keklik, maçta attığı 4 golle dikkatleri üzerine çekti. Başarılı performansı ile göz dolduran Keklik’e a takım yolu gözüktü. Ayrıca a takımda yaşanan forvet krizini de Keklik ile çözüm aranacak.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor, neredeyse yeniden bir takım kurdu. Afyonkarahisar’daki takımlarla hazırlık maçlarına çıkan Bolvadin Belediyespor ikinci yarıda etkili olarak ligde kalmak için mücadele edecek. Bolvadin Belediyespor AFFET Afyonspor karşısında sahaya, Kalede Anıl Karadere, Ömerül Faruk İşler, Fatih Yılmaz, Hakan Toker, Kamil Yüksel, M. Emin Balcı, Emrah Sunay, Muammer Ali Selçik, Kadir Salih, Ömer Polat ve Emre Can Zorlu ile çıktı. Bolvadin Belediyespor’un gollerini ise Emre Can Zorlu kaydetti.
Ayrıca Bolvadin Belediyespor Afyonkarahisar Süper Amatör Lig takımlarından Seydilerspor’u 7-0, Dinar Belediyespor’u 7-0 mağlup ederken BAL takımlarından Bozhüyük Vitraspor ile de 0-0 berabere kaldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti