Jetler Bitci ile anlaşma imzaladı

Dünya markaları arasında hızla yükselen bir değer olan bitci.com markası ile AFJET Afyonspor markası işbirliğine gidiyor. Kripto para borsası şirketi olan bitci.com ile işbirliğine giden AFJET Afyonspor yeni bir gelir kaynağı sağlamış olacak   Akrones Termal Otel’de gerçekleşen ön anlaşma toplantısına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET [&hellip]

Haber

Dünya markaları arasında hızla yükselen bir değer olan bitci.com markası ile AFJET Afyonspor markası işbirliğine gidiyor. Kripto para borsası şirketi olan bitci.com ile işbirliğine giden AFJET Afyonspor yeni bir gelir kaynağı sağlamış olacak

Akrones Termal Otel’de gerçekleşen ön anlaşma toplantısına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve bitci.com yetkilisi Faysal Şefkatlioğlu, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Akülke, bitci.com ile yapılan anlaşma sonrasında Afyonspor’un kazanacağına dikkat çekti. Çalışmaların yaklaşık bir yıl sürdüğünü dile getiren Akülke Afyonspor’un bu anlaşma ile bir üst lige çıkabileceğini söyledi.

“BİTCİ TÜRKİYE’DEN DOĞDU AMA DÜNYA ÇAPINDA MARKA OLDU ”

bitci.com Yetkilisi Faysal Şefkatlioğlu, “Türk sporuna verdiği değer ve katkı için Afyon’a teşekkür ederim. 2. Lig’de Bitci ailesine katılan ilk Afyonspor var. Bitci Türkiye’den doğdu ama dünya çapında marka oldu. Umarım Afyon ile güzel işler yapacağız.” dedi.

“MAYIS’TA DA ŞAMPİYON OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, “Çok heyecanlıyız. Afyonspor’un marka değerini bugün görmüş olduk. 2. ligden bir takım olarak bitci’ye katılmamız marka değerimizi gösteriyor. Afyonspor’un üst liglere çıkacağını gösteriyor. Gerek tokien üretimiz, gerek buradaki turnuvalar olayın boyutunu gösteriyor. Çok şükür bugün ön anlaşmasını yapmaktan mutluyuz. AFJET Afyonspor olarak daha iyi olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ocak gelmeden takım Play-Off potasında, Mayıs’ta da şampiyon olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’Yİ YENERSEK AFYONSPOR BİR ÜST LİGE BİRAZ DAHA YAKLAŞMIŞ OLACAK”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Afyon’a yakışır, hizmet edecek bir ekip var. TMF’den 3 tane yönetimiz var, Faysal Bey, Mahmut Bey ve Vali Bey. Bu birliktelik bozulmazsa biz Afyonspor’dan ümitliyiz. Fenerbahçe ile eşleşmesine neden olmasın demiştim. Fenerbahçe’yi yenersek Afyonspor bir üst lige biraz daha yaklaşmış olacak. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını, sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.”  ifadelerine yer verdi.

“İNŞALLAH MAYIS’TA KUPAYI KALDIRACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Bitci’nin gerçekten önemli bir firma olduğunu dile getirerek, “Çok ciddi sözleşmeleri olan bir firma. İnşallah bizim için çok ciddi bir firma, çok şey katacağına eminiz. Şampiyonluğu inşallah yakalayacağız. Afyonspor’a ciddi bir katkı sunan albikere.com ve bitci’ye teşekkür ederim. İnşallah mayısta kupayı kaldıracağız.” şeklinde konuştu.

“BEN GERÇEKTEN BU ANLAŞMAYI ÖNEMSİYORUM”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon’un sonunda kazanacağına emin oldukları bir gün olduğuna dikkat çekerek, “Afyonspor’un çıtası büyüyor. bitci ile biz de kazanırız, kazanacağımıza da inanıyorum. Kulüp yönetimine güveniyoruz, gece gündüz işlerini, kariyerlerini bırakıp ilgileniyorlar. İnsanlar İl Valisi, Belediye Başkanı neden futbolla bu kadar ilgili diye sorularla karşılaşıyoruz. İlçelerden, beldelerden akın akın gelen seyirciler var. Son maçta her ilçemizden yüzlerce seyircimiz takımımızı desteklemek için Afyon’a geldi. Futbol, Afyonspor olunca bütün siyasi görüşler aynı anda seviniyorlar. Afyonspor birliktelik aracı. Yönetim sadece bir futbol takımı yönetiyor gibi düşünmüyor. Türkiye’de en çok takip edilen spor dalı da futbol. Geçen hafta hava buz, aşırı soğuk, ücretsiz değil 10 bin seyirci gelmiş. Şehrimizin aslında ne kadar çok sevildiği yaşayanları ve seyircileri fark ettiriyor. Çok güzel bir birliktelik vardı. Bu takım her  Afyonlu’nun öz varlığı. Bu akım her dalda iddialı ve başarılı. Ben gerçekten bu anlaşmayı önemsiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme