• Haberler
  • Genel
  • Jetler beşte beş peşinde – Kocatepe Gazetesi

Jetler beşte beş peşinde – Kocatepe Gazetesi

Arka arkaya 4 maç kazanan AFJET Afyonspor bu hafta kendi evinde Selvioğluspor'u konuk edecek Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta kendi evin mücadele edecek. Selvioğluspor'u konuk edecek olan Jetler bu maçı da kazanarak 5'te 5 yapmak istiyor. Denizli Sarayköyspor ve Muğlaspor'un karşılaştığı bu haftanın avantajını kullanmak isteyen Jetler galibiyet halinde [&hellip]

Jetler beşte beş peşinde

Arka arkaya 4 maç kazanan AFJET Afyonspor bu hafta kendi evinde Selvioğluspor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta kendi evin mücadele edecek. Selvioğluspor’u konuk edecek olan Jetler bu maçı da kazanarak 5’te 5 yapmak istiyor. Denizli Sarayköyspor ve Muğlaspor’un karşılaştığı bu haftanın avantajını kullanmak isteyen Jetler galibiyet halinde en az bir sıra daha yükselecek. Denizli ile Muğla karşılaşmasından çıkacak beraberlik halinde ise Afyonspor’un en az iki sıra yükselecek.
SELVİOĞLU DA KÖTÜ GİDİŞE
SON VERMEK İSTİYOR
Lig istemediği sonuçlar alan Uşak temsilcisi bu hafta Afyonspor’u mağlup ederek kötü gidişe son vermek istiyor. Ligin son sırasında bulunan Selvioğluspor bu hafta ile galibiyet serisine başlamak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme