Jetler bayramlaştı – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor iki günlük bayram izninin ardından Afyonkarahisar'da tekrar bir araya gelerek Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başladı. İki gün Bayram iznini yaparak Kurban Bayramı'nın 3. Günü tesislerde bir araya gelen futbolcular ve Teknik Heyeti AFJET Afyonspor Yönetim Kurul Başkanı Ali Rıza Gürakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor iki günlük bayram izninin ardından Afyonkarahisar’da tekrar bir araya gelerek Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başladı. İki gün Bayram iznini yaparak Kurban Bayramı’nın 3. Günü tesislerde bir araya gelen futbolcular ve Teknik Heyeti AFJET Afyonspor Yönetim Kurul Başkanı Ali Rıza Gürakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Mehmet Kumartaşlı, Mehmet Mühsürlür ve Şükrü Genelioğlu ziyaret etti. Ziyaret sırasında oyunculara Mersin İdman Yurdu maçı ile ilgili başarılar dileyen Yönetim, evde oynanacak ilk maçın önemli olduğu aktarıldı. Ziyaret sırasında tatlı ikramında bulunulurken oyuncularla kısa bir toplantı yapıldı.
ÜÇÜNCÜ GÜN İLK İDMAN YAPILDI
AFJET Afyonspor’un kendi evinde 2. Lig’de ilk maçına çıkacağı bu hafta hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kurban Bayramı’nın üçüncü günü 18.30 antrenman başlayan Jetlerde tek eksik Fatih Şerifoğlu. Şerfioğlu’nun dışında eksik olmadığını belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Şerifoğlu’nun Kasım ayı gibi antrenmanlara başlayacağını belirtti.
JETLER SEYİRCİDEN DESTEK BEKLİYOR
Takım hakkında bilgi veren Çelik, “Her şey yolunda, çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İnşallah hafta sonu maçta kazanacağımızı düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarımız da için bilincinde, onlara inancımız tam. Seyircimizi hafta sonu stada bekliyoruz. Hep destek tam destek arkamızda istiyoruz” dedi.  
“AMED MAÇI KİMSEYİ YANILTMASIN”
Mersin İdman Yurdu’nun iyi bir takım olduğunu kaydeden Çelik, “Rakip genç, bulunduğu ortam bizi ilgilendirmiyor. Genç gibi görünseler de 1. Lig’den kalan kadroları var. En son oynadığı Amed maçının skoru kimseyi yanıltmasın. Genç ve dinamik bir takım, biz kendi evimizde kazanmak için oynayacağız. Rakibimizi hafife almıyoruz, Mersin İdman Yurdu iyi bir takım” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme