• Haberler
  • Genel
  • Jetler Aykut'u 'Çift'ledi – Kocatepe Gazetesi

Jetler Aykut'u 'Çift'ledi – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yaptığı idmanlara devam ediyor. Transfer çalışmalarını da aralıksız sürdüren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri'nden İlker Gürler'in başarılı hamlesi dikkat çekti. Gürler'in yaptığı çalışma sonucu takıma katılan Aykut Çift, gelecek sezon Afyonspor formasını terletecek. Ayrıca spor kamuoyu tarafından yapılan yorum ise dikkat çekici oldu. Spor kamuoyu, [&hellip]

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yaptığı idmanlara devam ediyor. Transfer çalışmalarını da aralıksız sürdüren AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İlker Gürler’in başarılı hamlesi dikkat çekti. Gürler’in yaptığı çalışma sonucu takıma katılan Aykut Çift, gelecek sezon Afyonspor formasını terletecek. Ayrıca spor kamuoyu tarafından yapılan yorum ise dikkat çekici oldu. Spor kamuoyu, “Afyonspor Aykutlar Çift’ledi” yorumunda bulundu. Başarılı orta saha ve kanat oyuncusu Aykut Uluç ile birlikte forvet Aykut Çift’in de takıma katılması ile Afyonspor’da iki Aykut isimli oyuncu bulunuyor.
AYKUT ÇİFT
1993 Trabzon doğumlu olan Aykut Çift, futbola 2005 yılında Samsunspor’da başladı. 2012 yılına kadar Samsunspor altyapısında top koşturan Çift, sonrasında kiralık olarak Gümüşhanespor, Arsuz Karaağaçspor,  Van Büyükşehir Belediyespor, 1930 Bafraspor forma giydi. Tekrar Samsunspor’a geçen Çift, sözleşmesini karşılıklı olarak fesih ederek sırasıyla Gölcükspor, Derincespor, Çankaya F.K., Diyarbekirspor (2 sezon) formaları giydi.  
Çift bu sezon AFJET Afyonspor formasını terletecek.

Bakmadan Geçme