Jetler Arena'ya indi – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden namağlup Lider AFJET Afyonspor yapımı tamamlanan Spor Kompleksi'nde ilk idmanına çıktı. İdmanın asıl amacı sahaya alışmaktı. İlk antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışan Jetler daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü. Bu hafta Ankara DSİ'yi konuk edecek olan Jetler, rakibinin açıklarına ağırlık vererek yaptığı teknik ve taktik çalışmalarıyla idmanı [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden namağlup Lider AFJET Afyonspor yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nde ilk idmanına çıktı. İdmanın asıl amacı sahaya alışmaktı. İlk antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışan Jetler daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü. Bu hafta Ankara DSİ’yi konuk edecek olan Jetler, rakibinin açıklarına ağırlık vererek yaptığı teknik ve taktik çalışmalarıyla idmanı tamamladı.
STAT DOLDUĞUNDA
İLK HEDEF TAMAM
İdman sonrasında da takım olarak özçekim yapmayı unutmayan Jetler, hafta sonu oynanacak olan DSİ maçı sonrasında da galibiyet özçekimi yapmak istiyor. Afyonkarahisar halkına seslenen Jetler, “Bu stadyumu doldurmanın zor olduğunun farkındayız. Fakat biz Afyonspor taraftarına ve Afyonkarahisar halkına güveniyoruz. Bu stadyumu doldurduğumuz zaman şampiyon ilk hedefimize ulaşmış olacağız. İnşallah sezon sonunda da ikinci hedefimize ulaşarak bu sahada şampiyonluk özçekimini tüm Afyonkarahisar halkıyla yapacağız” dedi.
“BUNDAN İYİSİ CAN SAĞLIĞI”
Stadyumda iki antrenman yaptıklarını belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, zeminin Bölgesel Amatör Lig için uygun olduğunu aktardı. Önemli olanın yapının mükemmel olduğuna dikkat çeken Tiryaki, “O stadyumda antrenman yapmakta müsabaka oynamakta çok mükemmel bir duygu. Çünkü stadyumun ambiyansı ve atmosferi çok farklı. İnşallah bu stadyumda oynayacağımız maçlarda taraftara güzel bir futbol izletmek istiyoruz” dedi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in sahanın zeminine “zemin çok kötü” diye yaptığı yorumu değerlendirenTeknik Adam Tiryaki, “Fatih Terim’in açıklamasını okudum. Çok üst düzey sahalarda, çok üst düzey statlarda bulunduğunun farkındayız. Bu stadın zemini bizim için normal bir zemindir. Sezon başı burada çok müsabakalar oynandı. Afyonkarahisar’ın kış şartlarını da göz ardı etmemek gerekir. Bu turnuvalardan ve kış şartlarından sonra ister istemez bir yıpranma meydana geldi. Tamam zemin çok mükemmel değil ama lig itibarıyla bu stadyum bizim için çok güzel. Atmosfer ve ambiyans bakımından çok güzel bir stat. Hatta yapı olarak şunu söyleyebilir, bundan iyisi can sağlığı. Önemli olan stadın ambiyansının güzel olması. Sezon sonunda veya gelecek sezon başında zemin çalışması yapılabilir” şeklinde konuştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun haberi

Bakmadan Geçme