• Haberler
  • Spor
  • Jetler Amed'i ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Jetler Amed'i ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta  mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 30. haftasında kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler'i konuk edecek. Maçın hazırlıklarına hız veren Jetler maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sancaktepe Belediyespor deplasmanında mağlup olarak yarışta geriye düşen Jetler rakiplerinin zorlu maçlardan puan kaybetmesini bekleyecek. Hatayspor evinde Sarıyer'i konuk edecek. Menemen Belediyespor ise [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta  mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 30. haftasında kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Maçın hazırlıklarına hız veren Jetler maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sancaktepe Belediyespor deplasmanında mağlup olarak yarışta geriye düşen Jetler rakiplerinin zorlu maçlardan puan kaybetmesini bekleyecek. Hatayspor evinde Sarıyer’i konuk edecek. Menemen Belediyespor ise deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacak. İki ekibinde puan kaybedebileceği bu hafta Jetlerin kazanması farkı kapatması anlamı taşıyor.
Ligin ilk yarısında deplasmanda Amed Sportif’i 1-0 mağlup eden Jetler evinde oynayacağı maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Hanesindeki 61 olan ve puanını 64’e çıkarmak isteyen Jetler bu olursa rakiplerine bir adım daha yaklaşacak.
AMED’İN KARNESİ
Ligde oynadığı 29 maçtan 9 galibiyet alan Amed Sportif, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile 13. sırada yer alıyor. Sivas Belediyespor maçına çıkmayan Amed Sportif’in -3 puan silme cezası bulunuyor. Rakip filelere 35 gol atan Amed Sportif kalesinde de 38 gol gördü. -3 gol averajı bulanan Amed Sportif’in 31 puanı bulunuyor. Amed Sportif düşme potasından uzaklaşmak için AFJET Afyonspor’dan puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme