• Haberler
  • Spor
  • Jetler Altay'ı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

Jetler Altay'ı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altay ile karşı karşıya geldi. Kendi sahasında ağırladığı Altay'a karşı rahat bir oyun sergileyen AFJET Afyonspor rakibini 3-0 mağlup etti. Mücadeleye gösterdiği performansla hazır olduğunu gösteren Nazmi Candoğan'ın golü ile başlayan Jetler Ali Kılıç ve Samet Cantürk'ün [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altay ile karşı karşıya geldi. Kendi sahasında ağırladığı Altay’a karşı rahat bir oyun sergileyen AFJET Afyonspor rakibini 3-0 mağlup etti. Mücadeleye gösterdiği performansla hazır olduğunu gösteren Nazmi Candoğan’ın golü ile başlayan Jetler Ali Kılıç ve Samet Cantürk’ün golleri ile rakibini 3-0’lık skorla geçti.
AFJET Afyonspor sahaya kalede Murat Demir, Türker, Nazmi, Bayram, İsmet, Ali, Ömer Çelik, Yasin, Uğur, Murathan ve Ömer Faruk ilk 11’i ile çıktı. Altay kalede Egemen, Necdet, Serkan, İbrahim Öztürk, Murat, Atakan, Maksut, Ferdi, Fatih, Murat Uluç ve İbrahim Akın 11’i ile sahaya çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR
4. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında kazanılan kornerde Yasin, Türker ile verkaç yaptıktan sonra ceza alanına ortasını yaptı. Stoper Nazmi iyi yükseldiği hava topunda aşırtma vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 1-0
14. dakikaya sol kanattan gelişen Altay atağında Murat Uluç, kaleci Murat ile karşı karşıya kaldığında şutunu çekti. Murat’ın şutunu kaleci Murat son anda kornere çeldi.
18. dakikada gelişen Altay atağında Fatih’in pasında ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan İbrahim Akın şık bir vuruş yaptı. Kaleci Murat yaptığı müdahale ile topu uzaklaştırdı.
29. dakikada gelişen Afyonspor atağında son çizgiye inen Murathan topu Yasin’e gönderdi. Ceza alanı yayı üzerinden topla buluşan Yasin soğuk kanlı bir şekilde aşırtma vuruş yaptı. Ancak top az farkla auta çıktı.
37. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin şık bir ara pası ile ceza sahası içindeki Ömer Çelik’i topla buluşturdu. Kaptan Çelik kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı fakat kaleci Egemen son anda dokundu. Kaleye paralel giden top kornere çıktı.
38. dakikada Afyonspor’un kullandığı kornerde arka direkteki Bayram topu ceza yayı üzerindeki Nazmi’ye gönderdi. Nazmi şık bir vuruş yaptı ancak top az farkla auta gitti.
41. dakikada Altay savunmasının uzaklaştırmak istediği topta araya giren Ali Kılıç topu kaptı. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ali şutunu çekti kaleciyi mağlup etti. 2-0
İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmazken ikinci yarının sonuna kadar da başka ciddi atak gelişmedi.
90. dakikada gelişen Afyonspor atağında Emre Pehlivan’ın kullandığı kornerde arka direkte Nazmi dokumadı fakat Nazmi’nin yanındaki Samet affetmedi. Samet son anda topa dokundu ve karşılaşmanın sonucunu belirleyen isim oldu. 3-0
Bu dakikadan sonra da hakem maçın son düdüğünü çaldı ve AFJET Afyonspor sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

Bakmadan Geçme