• Haberler
  • Spor
  • Jetler Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Jetler Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci yarının ikinci maçında Altay'a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına devam eden Jetler maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Yeni gelen transferlerle takımın güçlenmiş olması da maçtan galibiyet alma olasılığını artırdı. Afyonspor'un taraftarları özellikle Oltan ve yeni transfer Bajram Ajeti'den çok şey bekliyor. Bu maçta Bajram'ın takımda forma giyip [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ikinci yarının ikinci maçında Altay’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına devam eden Jetler maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Yeni gelen transferlerle takımın güçlenmiş olması da maçtan galibiyet alma olasılığını artırdı. Afyonspor’un taraftarları özellikle Oltan ve yeni transfer Bajram Ajeti’den çok şey bekliyor. Bu maçta Bajram’ın takımda forma giyip giymeyeceği ise maç günü netlik kazanacak. Rybka’dan sonra kaleci arayışlarına devam eden AFJET Afyonspor, yakın zamanda bir kaleci ile anlaşmanın peşinde.
ALTAY’IN KARNESİ
AFJET Afyonspor ile birlikte bu sezona 1. Lig’de başlayan Altay, ligde oynadığı 18 maçtan 5 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Altay’ın aldığı beraberliklerden biri de Afyonkarahisar’da oynadığı maçtı. 8 mağlubiyeti bulanan Altay, transferleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.
Rakip kalelere 24 gol atan Altay kalesini de 21 gole karşı koruyamadı.  
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme