Jetler, Adıyaman yolcusu

Niğde Anadolu FK'yı mağlup ederek galibiyet hasretine son veren AFJET Afyonspor yarın deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarını Adıyaman'da yapacağı son idmanla tamamlayacak   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 27. haftasında yarın deplasmanda Adıyaman FK. konuk olacak. Maçının hazırlıklarını için Adıyaman'a hareket eden Jetler, bugün yapacağı son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak. [&hellip]

Niğde Anadolu FK’yı mağlup ederek galibiyet hasretine son veren AFJET Afyonspor yarın deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarını Adıyaman’da yapacağı son idmanla tamamlayacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 27. haftasında yarın deplasmanda Adıyaman FK. konuk olacak. Maçının hazırlıklarını için Adıyaman’a hareket eden Jetler, bugün yapacağı son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak. Kocatepe Spor Kompleksi’nde dün yaptığı çalışmanın ardından Adıyaman’a hareket eden AFJET Afyonspor, Teknik Direktör Bahaddin Güneş nezaretinde yapacağı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
5 haftalık galibiyet hasretine Niğde Anadolu FK. karşısında elde ettiği 3-1 ile son veren Jetler, Play-Off yarışının içinde kalmaya çalışıyor. Jetler, için yarın oynayacağı Adıyaman karşılaşmasında galibiyetin önemi de çok büyük.
Sarı kart cezalısı olan Melik Derin’in forma giyemeyeceği mücadelede sakatlığı bulunan ve çalışmalara başlayan Nazmi Candoğan’ın ise durumunun yapılacak olan son kontroller sonrasında maçtan önce netlik kazanacağı ifade edildi. Sıkışık fikstürde 4 gün arayla 2 maç yapacak olan Jetlerde Mithat ve Hamza ise kart sınırında yer alan isimler.
Maç öncesinde ise Teknik Direktör Bahaddin Güneş, “Oyuncularımın kaybettiği özgüveni kazanmaları adına önemli işler yapıyoruz. Bu süreçte oynayacağımız her maçı kazanmak da önemli bir katkı olacak. Hedefimiz var ve hedefe gitmek için kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de ligde kalma hesapları yapıyor. Bu nedenle zor bir maç olacak elbette ancak kazanmaktan başka düşüncemiz yok.” ifadelerini kullandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme