Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Acer’i kiraladı

AFJET Afyonspor, Çaykur Rizespor

AFJET Afyonspor, Çaykur Rizespor A.Ş’den sol bek oyuncusu Yusuf Acer’i 1 yıllığına kiraladı

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına başladı. Oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlenen ilk antrenmanda AFJET Afyonsporlu futbolcular Manisa maçında kazanmaya odaklı olarak çalışmalarını hafta sonuna kadar sürdürecek.
JETLER ACER’İ
KİRALADI
AFJET Afyonspor, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor A.Ş forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Yusuf Acer ile anlaşarak 1 yıllığına kiraladı. Futbol hayatına Özenspor ile başlayan Acer, Buca Gençlerbirliği, Bucaspor, altyapısından Altınordu altyapısına transfer oldu. Altınordu’da 2015 yılında profesyonel olan Acer, 2018-2019 sezonu sonunda Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor’a kiralanan Acer, bu sezon da AFJET Afyonspor’a geldi.
ALTINORDU İLE
AFYONSPOR’A GOL ATTI
AFJET Afyonspor’un 1. Lig’de mücadele ettiği sezonda Altınordu formasını terleten Yusuf Acer, Afyonkarahisar’da oynanan ikinci yarı maçında AFJET Afyonspor’a gol atmıştı. 3-1 Altınordu’nun galibiyeti ile tamamlanan maçta gol perdesini aralayan Acer, 11. dakikada golünü atmıştı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti