• Haberler
  • Spor
  • Jetler 4. sırada kaldı – Kocatepe Gazetesi

Jetler 4. sırada kaldı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar'da yapılan AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle hafta sonu oynayacağı lig maçını Perşembe günü Orduspor'a karşı oynamıştı. Rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden AFJET Afyonspor haftanın ilk maçını oynadığı için aldığı 3 puanla ligin ikinci sırasına yükselmişti. Oynanan maçlarda puan [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar’da yapılan AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle hafta sonu oynayacağı lig maçını Perşembe günü Orduspor’a karşı oynamıştı. Rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden AFJET Afyonspor haftanın ilk maçını oynadığı için aldığı 3 puanla ligin ikinci sırasına yükselmişti. Oynanan maçlarda puan kazanan ekipler zirveye doğru yükselirken kaybedenler ise ya düşüşe geçti, ya da bulunduğu sırayı korudu.
TOPLU SONUÇLAR
Lider Orhangazispor haftayı galibiyetle tamamladı. Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olan Orhangazi, 1-0’lık skorla galibiyete uzandı ve 15 olan puanını 18’e çıkarttı. Elaziz Belediyespor ise haftayı 1 puanla tamamladı ve ikinci sıradan üçüncü sıraya geriledi. Muğlaspor deplasmanında oynadığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Elaziz Belediyespor, hanesine 1 puan yazdırdı ve ikinci sırayı Tarsus Belediyespor’a kaptırdı. 14 puanla ligin üçüncü sırasında bulunan Tarsus Belediyespor ligin 8. haftasında Bergama Belediyespor’a konuk oldu. Rakibini 1-0’lık skorla mağlup eden Tarsus Belediye hanesindeki puanı da 17’ye çıkardı ve ikinci sıranın sahibi oldu.
Jetler kazandığı Orduspor galibiyetinden sonra 12 olan puanını 15’e çıkarttı ve ligin dördüncü sırasında yer bularak haftayı tamamladı. Sakaryaspor ise kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile kendi sahasında golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan ekipler arasında yerini aldı. Diyarbekirspor ise haftanın berabere kalan takımları arasında yer alırken Düzyurtspor’la 1-1 berabere kaldı. Ligin 6. sırasına gerileyen Diyarbekirspor puanını 13’ten 14’e yükseltti. (Kocatepe Haber Merkezi)

İlk rakip Ümraniye

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Eleme Turu oynayacak olan AFJET Afyonspor yarın kendi sahasında saat 15.00’te Ümraniyespor’u ağırlayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’u kendi sahasında konuk edecek. Oyuncuların ve Afyonkarahisar halkının gruplara kalmasını istediği AFJET Afyonspor yarın Spor Kompleksi’nde saat 15.00’te Ümraniyespor’u mağlup etmek için sahaya çıkacak. Tek maç eleme usulü ile oynanacak olan maç için AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki ligde az süre alan oyunculara yer vereceklerini aktardı. As kadroyu maçta pek düşünmediğini belirten Teknik Adam Tiryaki’yi hafta sonu deplasmanda oynayacakları Diyarbekirspor maçı düşündürüyor. Ümraniye maçında, Karşıyakaspor ve Yozgatspor maçlarında forma giyen oyuncuların sahaya çıkacağı tahminleri yapılıyor. Ligde daha az forma şansı bulan oyuncuların maç eksiklerini gidermeleri için bu fırsatı değerlendirecek olan Jetler’de, oyuncular için de kupa maçları avantaj haline geldi. Ümraniye maçında forma giyecek oyuncular hem ligde forma şansı bulmak için mücadele edecek hem de Ümraniye maçını kazanmak için. Jetlerin bu maçı alması durumunda kendi evlerinde de namağlup unvanı devam edecek. Jetler kendi evinde 28 maçtır kaybetmiyor.
ÜMRANİYE’NİN LİG KARNESİ
TFF 1. Lig’de çıktığı 8 maçta 1 galibiyet elde eden Ümraniyespor 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 18 takımlı ligde 15. sırada yer alıyor. 8 maçta toplamda 7 atan Ümraniye kalesini de 10 gole karşı koruyamamış. (Kocatepe Haber Merkezi)

İkinci maç haftanın maçı

Hafta sonu lig maçı için Diyarbakır’a gidecek olan AFJET Afyonspor, kendi sahasında güçlü rakibi Diyarbekirspor’u mağlup etmek istiyor. Bu maç, grupta haftanın maçı olarak yorumlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu oynayacağı lig maçı için Diyarbakır deplasmanına gidecek. Spor otoritelerinin grupta haftanın maçı ilan ettiği bu maçı kazanan zirve yarışından kalacak. Kaybeden ekip ise zirve yarışına dönmek için haftalarca uğraş verebilir. Jetler bu hafta deplasmanda kazanırsa 15 olan puanını 18’e çıkarmayı başaracak.
DİYARBEKİR’İN KARNESİ
Ligde 8 maça çıkan Diyarbekirspor 4 galibiyet elde ederken 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. 14 puanı bulunan Diyarbekirspor geçen hafta deplasmanda Düzyurtspor’la berabere kalarak puan kaybetmişti.
DİYARBEKİR’İN
EVİNDEKİ KARNESİ
Evinde güçlü bir ekip olan Diyarbekirspor, Afyonspor’u mağlup etmek için hesaplar yapıyor. Kendi sahasında çıktığı 4 maçta 3 galibiyet kazanan Diyarbekir’in 1 de mağlubiyeti var. Ligin ilk haftasında Tarsus İdman Yurdu’na 2-1’lik skorla mağlup olan Diyarbekir, 12 Bigölspor’u 5-2, Maltepespor’u 3-0, Bergama Belediyespor’u 1-0’lık skorlarla mağlup etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Jetler’den içeride kimseye AFYOK

AFJET Afyonspor kendi sahasında oynadığı 28 maçtır hiç kaybetmiyor 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 28 maçtır kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi. 2014-15 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Gruba kötü başlayan AFJET Afyonspor, o sezon ligin 5. haftasında sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bodrumspor’a 19 Ekim 2014’te 2-0 mağlup olduktan sonra bir daha mağlubiyet yüzü görmeyecekti. Bodrum mağlubiyetinden sonra yine o sezon ligi ikinci sırasında tamamlayan Jetler ligin 25. haftasında kendi sahasında ilk beraberliğini Uşakspor’dan aldı. 2014-15 sezonunda evinde oynadığı 13 maçtan 10 galibiyet alan Jetler 2 beraberlik ve sadece Bodrumspor mağlubiyetini elde etti.
2015-16 sezonunda kendi evinde çıktığı 12 maçta 12 galibiyete ulaşan Afyonspor bu sezonu da kendi evinde mağlup olmadan tamamladı. Bu başarı ile 2015-16 sezonu Bölgesel Amatör Ligi kendi sahasında namağlup tamamlayan Jetler Spor Toto 3. Lig’e terfi etti.
2016-17 sezonunda ise evinde oynadığı maçlarda bir tek Sakaryaspor’la berabere kalan Afyonspor 28 maçta 26 galibiyet ve 2 beraberlikle mücadele etti. Kendi evinde oynadığı iki kupa maçı dahil olmak üzere son 28 maçta “Kimseye AFYOK” diyen AFJET Afyonspor bundan sonra da başarılı bir şekilde etmeyi hedefliyor.
Ayrıca Jetler Süper Amatör Lig’de de yılın en başarılı ekibi ve namağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’e terfi etmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme