• Haberler
  • Spor
  • JETLER '4 dörtlük' LİDER – Kocatepe Gazetesi

JETLER '4 dörtlük' LİDER – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 20. haftasında kendi sahasında Sivas Belediyespor'u konuk etti. Sivas Belediyespor'un hiç beklemediği şekilde maçın başında golü bulan Jetler Oltan ile 1-0 öne geçti. Ardından Ersel ile 2-0 öne geçen Jetler ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da Oltan'ın golüyle başlayan Jetler maçı 3-0'a getirdi. [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 20. haftasında kendi sahasında Sivas Belediyespor’u konuk etti. Sivas Belediyespor’un hiç beklemediği şekilde maçın başında golü bulan Jetler Oltan ile 1-0 öne geçti. Ardından Ersel ile 2-0 öne geçen Jetler ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da Oltan’ın golüyle başlayan Jetler maçı 3-0’a getirdi. Sonrasında karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın son ataklarında Jetler Oltan ile bir gol daha buldu ve maçı 4-0 kazandı. Rakibini beklenmedikle skorla mağlup eden AFJET Afyonspor, aldığı 3 puanla ile liderlik koltuğunun sahibi oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada gelişen Afyonspor atağında Nazmi soldan aldığı topu Tugay’a aktardı. Tugay’ın soldan ortaladığı topa röveşata ile vuran Oltan topu ağlara gönderen isim oldu. 1-0
22. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin’in ara pası ile buluşan Nazmi’nin ceza yayı üzerinden vurduğu sert şut kaleci Serkan’dan döndü, boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
34. dakikada kontra gelişen Afyonspor atağında yükseltilen topu Nazmi kafa ile Ersel’in önüne bıraktı. Defansın arkasına atılan pasta Ersel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topla birlikte bir iki adım atan Ersel yerden sert ve düzgün bir vuruş ile kaleciyi mağlup etmeyi başardı. 2-0
40. dakikada gelişen Afyonspor atağında soldan bindiren İsmet’in ara pasında top ile buluşan Tugay’ın sert şutu direğin üstünden az farkla auta çıktı.
44. dakikada gelişen Afyonspor atağında soldan yapılan paslarla ceza yayı üzerinde topu alan Yasin; yerden sert vurdu, top direği sıyırdı ve auta gitti.
48. dakikada gelişen Afyonspor atağında Ali Kılıç’ın ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Yasin’in sert vuruşuyla top az farkla auta çıktı.
51. dakikada Afyonspor’un geliştirdiği atakta Samet ceza yayı içerisinde Yasin’i buluşturdu. Yasin Sivas defansını başarılı bir şekilde geçerek kale sahası içindeki Oltan’a pasını verdi. Kaleciyi geçen topa sadece dokunan Oltan topu ağlara gönderdi. 3-0
61. dakikada Sivas’ın geliştirdiği atakta kazandığı serbest atışı kullanan Ozan’ın sert şuta arkadaşına çarpıp auta çıktı.
64. dakikada Yasin’in şık pası ile son çizgiye inen Aykut’un ortasına Ali ceza alanı içinde sert vurdu, top çok farklı şekilde auta çıktı.
67. dakikada gelişen Afyonspor atağında Aykut ceza yayı içindeki Yasin’e pasını aktardı. Yasin’in sert şutunu kaleci tokatlayarak topu kornere çeldi.
70. dakikada Sivas maçın başından bu yana en tehlikeli atağını yakaladı. Sağ kanatta topla bulaşan Samet, kaleci Bekir’i de geçti ve topu kaleye gönderdi. Top kale yerine auta gitti.
90+1. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağdan yüklenen Nazmi ceza alanına iyi bir orta yaptı. İyi yükselen Oltan kafa vuruşu ile topu ağlara göndermeyi başardı. 4-0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken, AFJET Afyonspor 4-0 kazandığı maçın ardından liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Yer: Afyon Zafer Stadyumu
Hakemler: Caner Ak **, Mehmet Kaan Bingöl **, Oğuz Kaan Çalışır **
AFJET AFYONSPOR: Bekir ****, Türker *** (DK 87 Uğur **), Bayram ***, Yasin  ****, Samet *** Nazmi ****, Ali ****, Tuğay *** (DK 72 Erdi **), İsmet ****, Ersel **** ( DK 57 Aykut ***), Oltan *****
SİVAS BELEDİYESPOR: Serkan *, Nuri *, Uğur *, Feyyaz *, Samet **,  Sinan ** (57 Eren *), Ozan * (DK 76 Hakan *), Ahmet *, Hüseyin **, Tunay **, Seyit Ahmet * ( DK 46 Niyazi **)
SARI KART: Ersel, Aykut (AFJET Afyonspor) Ozan (Sivas Belediyespor)
Goller: Dk. 9, 51, 90+1 Oltan, Dk. 34 Ersel(AFJET Afyonspor)

Bakmadan Geçme