Jetler 3 oyuncu ile daha anlaştı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam ederken, yönetim ise transfer harekatını sürdürerek Mete Yıldız’dan sonra, Şiyar Kepir, Denis Meriç ve İsmail Hakkı Doğan'ı kadrosuna kattı Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Kocatepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde çift antrenmanla sürdüren AFJET Afyonspor transfer [&hellip]

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam ederken, yönetim ise transfer harekatını sürdürerek Mete Yıldız’dan sonra, Şiyar Kepir, Denis Meriç ve İsmail Hakkı Doğan’ı kadrosuna kattı

Haber

Haber

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Kocatepe Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde çift antrenmanla sürdüren AFJET Afyonspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Futbol Şube Sorumlusu Aydın Tek ve Sportif Direktör Ramazan Altıntepe’nin yürüttüğü transfer çalışmalarının ardından anlaşma sağlanan 3 oyuncu ile imzalar atıldı. Kadrosunu genç ve yetenekli oyuncularla inşa etmeyi planlayan AFJET Afyonspor transfer çalışmaları kapsamında Karacabey Belediyespor’dan Denis Meriç, Şanlıurfaspor’dan 23 yaşındaki ön libero/stoper oyuncusu Şiyar Kepir ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.
Jetler ayrıca Belediye Bolvadin Termalspor’dan 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu İsmail Hakkı Doğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme