Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler 15 günde 4 maça çıkacak

AFJET Afyonspor, ligin 23,

AFJET Afyonspor, ligin 23, 24, 25 ve 26. hafta maçlarını 15 gün içinde oynayacak. Bugün evinde 1922 Konyaspor’u konuk edecek olan Jetler, Çarşamba Gümüşhane’ye gidecek, 23 Şubat Pazar günü evinde Pendik’i konuk edecek, 26. hafta maçında da 29 Şubat’ta Başkent Akademi’ye konuk olacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, bugün saat 13.30’da evinde 1922 Konyaspor’u konuk edecek. Maçın ardından Pazar günü antrenman yapacak olan Jetler Pazartesi günü yola çıkacak. 19 Şubat Çarşamba günü Gümüşhane’ye gidecek olan Jetler, maçın hemen ardından 23 Şubat’ta evinde ağırlayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Bu maçtan sonra 29 Şubat’ta oynayacağı Başkent Akademi maçının hazırlıklarına başlayacak olan Jetler 15-29 Şubat tarihleri arasında toplamda 4 maç yapacak.
Jetler oynayacağı 4 maçtan da 4 galibiyet ile ayrılmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sadece rakibe uygulayacağı teknik detaylara çalışacak olan AFJET Afyonspor, maçlardan önce de bu zorlu süreci kaldırabilecek tüm hazırlıklarını bitirmeyi başardı. Jetler bu zorlu süreci 12 puanla tamamladığı takdirde puanını 43’e çıkacak.