• Haberler
  • Spor
  • Jetler 14 Şubat'ı bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Jetler 14 Şubat'ı bekliyor – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Lig boyunca oynadığı 14 maçta tek puan kaybettiği takım olan Ankara DSİ Spor'u ağırlayacak AFJET Afyonspor bu maça rövanş maçı olarak bakıyor. Bu maçın bir diğer önemi ise AFJET Afyonspor'un yeni Spor Kompleksi'nde oynayacağı ilk resmi maçı olacak. [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bu hafta ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Lig boyunca oynadığı 14 maçta tek puan kaybettiği takım olan Ankara DSİ Spor’u ağırlayacak AFJET Afyonspor bu maça rövanş maçı olarak bakıyor. Bu maçın bir diğer önemi ise AFJET Afyonspor’un yeni Spor Kompleksi’nde oynayacağı ilk resmi maçı olacak. Jetler bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Nedeni ise hem rövanşı kazanmak istiyor hem de yeni stadın ilk maçında açılışı galibiyetle tamamlamak istiyor. Bu önemli maçtan seyirciden çok büyük bir destek bekleyen Jetler tribünlerin dolu olmasını istiyor. Çevresinin kapalı olması nedeniyle kış şartlarında da Atatürk Stadyumu’na oranla avantajlı olan yeni stadyuma taraftarında akın etmesi hedefleniyor.
AFJET Afyonspor’un yeni stadyumda Ankara DSİ Spor’u ağırlayacağı maç 14 Şubat Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme