• Haberler
  • Spor
  • Jetler 1 puana sevinmeli – Kocatepe Gazetesi

Jetler 1 puana sevinmeli – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor İzmir deplasmanında Altınordu'ya konuk oldu. Maçın ilk yarısında öne geçen AFJET Afyonspor, yine ilk yarıda savunmada büyük ölçüde başarılı oldu. İkinci yarıda da üzerine düşeni yapmaya çalışan AFJET Afyonspor, 90. dakikaya kadar iyi direndi. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza yayı üzerinde Mehmet Güven'in sıçramaması sonrasında Taşkın ve [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor İzmir deplasmanında Altınordu’ya konuk oldu. Maçın ilk yarısında öne geçen AFJET Afyonspor, yine ilk yarıda savunmada büyük ölçüde başarılı oldu. İkinci yarıda da üzerine düşeni yapmaya çalışan AFJET Afyonspor, 90. dakikaya kadar iyi direndi. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza yayı üzerinde Mehmet Güven’in sıçramaması sonrasında Taşkın ve Nazmi’nin arasından geçen top, arka direkte yaşanan kademe sıkıntısı sonrasında Anıl’ın önünde kaldı. Taşkın’ın ve Nazmi’nin yetişemediği pozisyonda Anıl rahat bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.
YASİN ESES MAÇINDA YOK
İkişer sarı kartın çıktığı maçta AFJET Afyonspor’dan Yasin ve Taşkın sarı kart gördü. Bu kartlarla birlikte Yasin Yener’in kart sayısı 4’e çıkarken Taşkın’ın kart sayısı ise 3 oldu. Taşkın sınıra ulaşırken Yasin Yener Eskişehirspor maçında cezalı duruma düştü.
JETLER GALİBİYETİ KAÇIRMADI  
Deplasmanda oynadığı maçta öne geçen AFJET Afyonspor maçın son anlarına kadar üstünlüğünü iyi korudu. Sonrasında da yapılan savunma hatası ile kalesinde gölü gördü. Böyle durumlar için ikinci gol Afyonspor’un 3 puanını garantileyecektir. İkinci yarıda Yasin’in pasında ters ayakta yakalanan Ersel’in girdiği pozisyonda topun ayağına çarpması durumununda golü bulabilirdik. Fakat başka ciddi pozisyon olmaması da son dakikadaki savunmadaki hatasını telafi edemedi. Altınordu girdiği pozisyonlardan birini daha gole çevirse Afyonspor yine haftayı puansız kapatacaktı.
GÜLLER PUANLA BAŞLADI
AFJET Afyonspor ile anlaşmasının ardından ilk maçına çıkan Teknik Direktör Serhat Güller, Altınordu maçında ilk puanını aldı. Oynanan futbola ve sergilenen performansa göre 1 puan yeterli. Bu da Serhat Güller’in ilk maçı için yarı yarıya başarılı olduğunu gösterir. AFJET Afyonspor’un evinde konuk edeceği Eskişehirspor maçı da yeni bir ölçü olacak ve Güller’in başarılı olup olmayacağı da bu maçta görülecek.
MAÇTAN DAKİKALAR
41. dakikada gelişen AFJET Afyonspor atağında yayın üzerinde topla buluşan Yasin vurdu, kaleci Erce’den döndü. Sağ çaprazda topu önünde bulan Ersel şutunu kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen topa çizgide Yusuf müdahale etmek istedi ancak yeterli olmadı ve top ağlarla buluştu. 0-1
90. dakikada gelişen Altınordu atağında Kerim sağdan ceza sahasına ortaladı, Sinan yükseldi, onu geçen topu arka direkte Anıl tamamladı. 1-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve AFJET Afyonspor rakibi Altınordu ile berabere kaldı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

STAT: Bornova Stadyumu
HAKEMLER: Özgüç Türkalp (**), Emin Yıldırım (**), Mehmet Yıldırım (**)
ALTINORDU: Erce Kardeşler (**), Kerim Alıc ı(**), Sinan Osmanoğlu (**), Hasan Hatipoğlu (**), Yusuf Acer (**) (Dk. 89 Mehmet Enes Sığırcı), Mehmet Murat Uçar(**), Oğulcan Ülgün (**), Muhammed Mert (**), Hüseyin Atakan Üner (**) (Dk. 80 Anıl Koç*), Alican Özfesli (**) (Dk. 73 Berkay Samancı*), Serdar Deliktaş (**)
AFJET AFYONSPOR: Rybka (**), Türker Toptaş (***) (Dk. 58 Erdi Zengin*), Nazmi Candoğan (***), Mehmet Sedef (*), İsmet Benli (***), Sinan Özkan (**), Mehmet Güven(*), Taşkın İlter (**), Mendy (*) (Dk. 72 Onur Ramazan Toprak*), Yasin Yener (**) (Dk. 88 Aykut Uluç*), Ersel Aslıyüksek (***)
GOLLER: Dk. 41 Ersel Aslıyüksek (AFJET Afyonspor), Dk. 90 Anıl Koç (Altınordu)
SARI KARTLAR: Dk. 15 Yasin Yener, Dk. 38 Taşkın İlter (AFJET Afyonspor), Dk. 27 Hasan Hatipoğlu, Dk. 37 Sinan Osmanoğlu (Altınordu)

Bakmadan Geçme