• Haberler
  • Genel
  • Jet kızlar çalışmalara başladı – Kocatepe Gazetesi

Jet kızlar çalışmalara başladı – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor Voleybol takımı Antrenörü Ömer Faruk Pınar, Yaz Spor Okulu'nda gelecek sezona yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi AFJET Afyonspor Voleybol Yaz Okulu'nda 2001-2006 doğumlu 35 çocuk kurs görüyor. 35 çocuğun 20'sinin istedikleri kriterlerde olduğunu belirten AFJET Afyonspor Voleybol Antrenörü Ömer Faruk Pınar, 'İstediğimiz kriterlere uygun 20 sporcumuz, toplamda da 35 sporcumuz var. Bulduğumuz kriterdeki [&hellip]

Jet kızlar çalışmalara başladı

AFJET Afyonspor Voleybol takımı Antrenörü Ömer Faruk Pınar, Yaz Spor Okulu’nda gelecek sezona yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi

AFJET Afyonspor Voleybol Yaz Okulu’nda 2001-2006 doğumlu 35 çocuk kurs görüyor. 35 çocuğun 20’sinin istedikleri kriterlerde olduğunu belirten AFJET Afyonspor Voleybol Antrenörü Ömer Faruk Pınar, “İstediğimiz kriterlere uygun 20 sporcumuz, toplamda da 35 sporcumuz var. Bulduğumuz kriterdeki sporcuları yetiştirip önümüzdeki sezona onları yetiştirmeyi hedefliyoruz. 2006 ve 2001 doğumlu çocuklar arasında 35 sporcumuzla önümüzdeki sezona iyi bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.
AMAÇ KAZANMAK
Voleybol Yaz Okulu’nun amacını anlatan Antrenör Pınar, “Gençlerimize ve çocuklarımıza voleybol okulumuzda öncelikle fiziksel ve sosyal gelişimlerini sağlayacağız. Aynı zamanda da öz güven duygularının artmasını sağlarken de iyi bir alt yapı oluşturmayı amaç edindik. Bunun yanında sadece sahada kazanmak istemiyoruz. Biz sporcularla çalışırken onları kazanamaya özen gösteriyoruz. Özellikle sporcularımızın kaybettiğinde rakibe saygı duymaları gerektiğini biliyoruz ve onlara da bunu aşılıyoruz.” şeklinde konuştu.
“ÇOCUKLAR KEYİF ALIYOR”
Pınar, “Salı ve Perşembe günleri akşam üzeri 16.00 ila 17.30 arasında antrenman yapıyoruz. Onlar boş vakitlerinde eğlenirken öğreniyorlar. Bizde onların öğrenmesini sağlayarak amacımıza ulaşıyoruz. Çocuklarımızın antrenman saatinin sonunda gitmek istemediklerini görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Diğer gün yapacağımız antrenmana gelirken velileri çocuklarının aceleci davranışlarını anlayamadıklarını söylüyor. Onların burada keyif aldıklarını eğlenirken öğrendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor.” ifadesine yer verdi.
PINAR: VELİLERE
TEŞEKKÜR EDERİM
Voleybol Yaz Okulu’na çocuklarını gönderen ve getiren velilere teşekkür eden Antrenör Pınar, “Bazı velilerimiz var, çocuklarının spor yapmasına karşı geliyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Bazı veliler de var çocuklarını spora gönderirken hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz. Hatta bazı veliler var antrenmanımızda bize eşlik ediyor. Çocuğunu spora göndermeyen velimize bir gün antrenmana gelsinler bizim burada ne yaptığımızı görsün. Çocuklarını spora yönlendiren velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme