Jeotermal suyla 600 bin çiçek üretildi

Sandıklı'da ilçenin ısıtılmasında kullanılan jeotermal suyun geri dönüşümü ile kurulan Jeotermal Çiçek Serası'nda 600.000 çiçek üretildiği bildirildi.Belediye'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Bu çiçekler Afyonkarahisar ilinin peyzaj çalışmalarını dahil karşılayacak şekilde olup ihtiyaç halinde kamu kurum ve kuruluşları ile çevre ilçelerine gönderilerek bölgemizin bu hizmetten faydalanmasına olanak sağlanmaktadır. İlçemizin pek çok farklı yerinde kullanılmaya başlayan çiçekler [&hellip]

Sandıklı’da ilçenin ısıtılmasında kullanılan jeotermal suyun geri dönüşümü ile kurulan Jeotermal Çiçek Serası’nda 600.000 çiçek üretildiği bildirildi.
Belediye’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu çiçekler Afyonkarahisar ilinin peyzaj çalışmalarını dahil karşılayacak şekilde olup ihtiyaç halinde kamu kurum ve kuruluşları ile çevre ilçelerine gönderilerek bölgemizin bu hizmetten faydalanmasına olanak sağlanmaktadır. İlçemizin pek çok farklı yerinde kullanılmaya başlayan çiçekler Sandıklımızın güzelliğine renk katmakta olup, satışından elde edilen gelirle Sandıklı Belediyesi’ne katkı sağlaması amaçlanmaktadır.” denildi.

Bakmadan Geçme