• Haberler
  • Genel
  • Jandarmaya teşekkür plaketi – Kocatepe Gazetesi

Jandarmaya teşekkür plaketi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü adına, İl Jandarma Komutanı, Sultandağı ve Çay İlçe Jandarma Komutanlarına, sürdürülebilir Av Yaban Hayatı ve Doğa Koruma çalışmaları kapsamındaki başarılarından ve katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun makamında yapılan törene, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Orman ve [&hellip]

Jandarmaya teşekkür plaketi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü adına, İl Jandarma Komutanı, Sultandağı ve Çay İlçe Jandarma Komutanlarına, sürdürülebilir Av Yaban Hayatı ve Doğa Koruma çalışmaları kapsamındaki başarılarından ve katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun makamında yapılan törene, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşcu, Çay İlçe Jandarma Komutanı J.Üstteğmen Ferit Kahraman, Sultandağı İlçe Jandarma Komutanı J.Üstteğmen Selim Şirin katıldı.
Törende konuşan Bölge Müdürü Mehmet Kuşcu, bölge müdürlüğü kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kuşçu; sürdürülebilir av yaban hayatı ve doğa koruma çalışmaları kapsamında, 2011-2012 Av dönemi usulsüz avlanmaya karşı yapılan koruma ve kontrol faaliyetlerinde gösterdikleri üstün gayret, özverili çalışma ve katkılarından dolayı, İl Jandarma Komutanı, Sultandağı ve Çay İlçe Jandarma Komutanlarına Orman ve Su İşleri Bakanlığında birer teşekkür plaketi gönderildiğini söyledi.
5. Bölge Müdürlüğü adına İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşcu, Çay İlçe Jandarma Komutanı J.Üstteğmen Ferit Kahraman’a teşekkür plaketlerini takdim eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, başarılı çalışma ve katkılarından dolayı komutanları kutladı.
Vali Balkanlıoğlu; “Zaten zor durumda olan yaban hayatını korumak asli görevimizdir. Zaman geçtikçe nesli tükenen birçok hayvan var. Orman ve Su İşleri Bakanlığının yaptığı başarılı çalışmalar günümüzde meyvelerini vermeye başladı. Orman teşkilatı mensupları gerekli koruma ve kollamayı yapıyorlar. Ama bu koruma birlik ve beraberlik içerisinde yapılmalı. Hangi kesimden ve görevden olursa olsun tüm vatandaşlarımızın görevi olan bu av ve yaban hayatının korunmasına yardımcı olan, doğa koruma çalışma faaliyetlerine bizzat katılan Jandarma teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Afyonkarahisar’da termal turizme önem verildiği kadar doğa turizmine de önem verildiğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, gezilmeye, görülmeye değer birçok doğa alanının olduğunu, bu alanlarında günden güne canlandırıldığını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme