Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeler ile çok sayıda kişi yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan teknik takip ve yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Sandıklı İlçesi merkezli olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 10 Ocak 2020 tarihinde Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı merkezli Sandıklı İlçesi köy ve mahallelerinde ikamet eden 7 kişi Jandarma bölgesinde, 17 kişi polis bölgesinde 1 kişi Antalya ili polis bölgesinde olmak üzere toplam 25 ayrı adreste 25 kişiye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen arama, el koyma ve gözaltı işlemleri yapıldı.
Güvenlik güçleri tarafından yapılan aramada; 12 gram eroin, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat, 3 adet av tüfeği ele geçirildi. Daha önce yapılan operasyonlar ve 10 Ocak 2020 tarihinde yapılan operasyonlar sonucunda ise 45 kişiye adli işlem yapılırken, 2 kişi tutuklandı, 22 kişi ise gözaltına alındı.
Öte yandan yakalamalarda yakalanan 21 kişi adli işlemleri yapılarak serbest bırakılırken, önceki operasyon ile birlikte toplamda; 126 gram eroin, 30 gram esrar, 1 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ve 3 adet av tüfeği ele geçirildi.
Yakalanarak gözaltına alınan 25 şüpheliden 1’i Cumhuriyet Başsavcılığınca, 5’i Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığınca ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 15 şüpheli tutuklanma talebiyle 4 şüpheli adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 19 şüpheliden 15’i tutuklanırken, 4’ü adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı verilerek serbest bırakıldı.