Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dazkırı İlçe merkezinde ikamet eden şüpheli A.A. ve Yüreğil Köyü'nde ikamet eden M.E. isimli şahısların uyuşturucu madde satışı yaptıkları ve kullandıkları yönünde istihbari bilgileri değerlendirerek operasyon düzenledi. Dazkırı ilçe merkezi, Yüreğil Köyü ve Evciler İlçesi Madenler Köyü'nde ikamet [&hellip]

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dazkırı İlçe merkezinde ikamet eden şüpheli A.A. ve Yüreğil Köyü’nde ikamet eden M.E. isimli şahısların uyuşturucu madde satışı yaptıkları ve kullandıkları yönünde istihbari bilgileri değerlendirerek operasyon düzenledi. Dazkırı ilçe merkezi, Yüreğil Köyü ve Evciler İlçesi Madenler Köyü’nde ikamet eden şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda; 160 gram kubar esrar, 2 gram kenevir tohumu, uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ve aparatlar ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak yakalanan 7 şüpheli şahsın kan, kıl ve idrar örneklerinin alınmasının ardından 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme