Jandarmadan nezarethaneler için ödenek talebi

İGM Kasım toplantıları sürüyor. Dünkü toplantıda il bünyesinde bulunan 37 adet İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma Karakol Komutanlıklarındaki nezarethane eksikliklerinin tamamlanması için, İl Özel İdaresi bütçesinden talep edilen ödeneğin bütçe döneminde değerlendirilmesine karar verildi İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının üçüncü birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda ilk olarak gündem dışı konular okutularak gündeme alındı. BİRLİK [&hellip]

Jandarmadan nezarethaneler için ödenek talebi

İGM Kasım toplantıları sürüyor. Dünkü toplantıda il bünyesinde bulunan 37 adet İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma Karakol Komutanlıklarındaki nezarethane eksikliklerinin tamamlanması için, İl Özel İdaresi bütçesinden talep edilen ödeneğin bütçe döneminde değerlendirilmesine karar verildi

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının üçüncü birleşimi dün tamamlandı. Toplantıda ilk olarak gündem dışı konular okutularak gündeme alındı.
BİRLİK BERTARAF BEDELİ
SONRA GÖRÜŞÜLECEK
İGM Başkanı Salih Sel, gündemin 12’nci maddesinde yer alan İl Özel İdaresininde üyesi olduğu Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği’nin tüzüğündeki, bertaraf bedeli ile ilgili maddesinde değişikilk yapılması konusunun ilerleyen günlerde görüşüleceğini söyledi. İl bünyesinde bulunan 37 adet İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma Karakol Komutanlıklarındaki nezarethane eksikliklerinin tamamlanması için, İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek talebi bütçe döneminde değerlendirilecek. Plan Bütçe, komisyonunun raporu oybirliğiyle kabul edildi.
BAYAT’A ÜYE SEÇİMİ YAPILDI
İl merkezine bağlı köylerden Sadıkbey ile İsmail köylerini birbirine bağlayan yolun İl Özel İdaresi yol ağına alınması konusuda daha sonraki günlerde görüşülecek. Dr. Mete Tan, Bayat İlçe Hastanesi Hasta Hakları Kuruluna, Hasta Hakları Uygulama Yönergesinin 11’nci maddesinin h bendine göre, kurul üyesi görevlendirilmesi konusunda kurul üyeliğine Mevlüt Özer ve Zekeriya Savaş’ın görevlendirilmesini uygun gören Çevre ve Sağlık komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Bolvadin ilçesindeki grup köylerine ulaşımı sağlayan yolun, 2012 yılı kış döneminde hasar görmesi nedeniyle, bakım ve onarım programına alınması isteğini Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nce incelenip gereğinin yapılmasını uygun gören Bayındırlık ve İmar komisyonu raporu oybirliğiyle kabul edildi.
450 BİN TL İDARİ ÖDENEK AKTARILACAK
İhsaniye ilçesine bağlı Aşağıtandır köyü içme suyu isale hattının, eski ve aspestli boru olduğu için sık arızalandığı, isale hattının acilen değiştirilmesi talebinin İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nce incelenmesini uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Sandıklı ilçesi Yavaşlar beldesine derslik ve prefabrik yemek salonu yapılması talebi bütçe döneminde değerlendirilecek. İl bünyesindeki köy yollarının bakım ve onarımında kullanılmak üzere 450 bin TL idari ödenek aktarım isteği doğrultusunda asfalt ve mıcır alımı kalemine ödenek aktarımını uygun gören Plan Bütçe komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. İscehisar ilçesine bağlı Çalışlar köyü ile Karaağaç köyleri arasındaki 4 kilometrelik mesafenin köy yolları ağına alınmasını uygun gören İmar ve Bayındırlık komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin Kasım ayı dördüncü toplantısı bugün yapılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme