Jandarmadan kaçamadılar

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri mermer ocağından kablo çalan 5 kişiyi kısa sürede yakaladı   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şuhut İlçesi'ne bağlı İcikli Köyü'ndeki bir mermer ocağında kabloların çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların 20 … plakalı araç ve 34 … plakalı araç ile olay yerinden kaçtıklarını tespit ettiler. Bölgede yapılan [&hellip]

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri mermer ocağından kablo çalan 5 kişiyi kısa sürede yakaladı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şuhut İlçesi’ne bağlı İcikli Köyü’ndeki bir mermer ocağında kabloların çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların 20 … plakalı araç ve 34 … plakalı araç ile olay yerinden kaçtıklarını tespit ettiler. Bölgede yapılan araştırma sonucunda; 20 … plakalı aracın Çay İlçesi Kılıçkaya Köyü’nde kaza yaptığı, araç sürücüsü V.G. isimli şahsın hastaneye sevk edildiği; 34 … plakalı aracın ise Dinar istikametinden Denizli iline gittiği belirlendi. 20 … plakalı araçta yapılan aramada aracın bagaj bölgesinde 72 metre bakır kablo ele geçirildi. Araç şoförü V.G. isimli kişi taburcu edilerek gözaltına alındı.
Olay yeri ve çevresinde yapılan araştırmada hırsızlık olayına gözcülük yaptığı değerlendirilen R.G. ve Y.K. isimli kişiler bahse konu mermer ocağı yakınlarında Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. Denizli il merkezine kaçan 34 … plakalı araçta ekipler tarafından yakalandı. Araçta bulunan B.A. ve A.Ö. isimli kişilerin üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada bagaj bölgesinde sanayi tipi demir kesme makasına el konulurken, araçta bulunan B.A. ve A.Ö. isimli şahıslar Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığına getirilerek gözaltına alındılar.
Meydana gelen olay ile ilgili Y.K. ve A.Ö. isimli şahıslar serbest bırakılırlarken, V.G., R.G. ve B.A. isimli kişiler ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme