• Haberler
  • Genel
  • Jandarma'dan bir dizi operasyon – Kocatepe Gazetesi

Jandarma'dan bir dizi operasyon – Kocatepe Gazetesi

İl Jandarma Komutanlığı, yapılan faaliyetler çerçevesinde uyuşturucu, silah ve kaçak sigara ele geçirdi İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan faaliyetler çerçevesinde uyuşturucu ve silah ele geçirdi. Çay ilçesinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde 678 paket kaçak sigara, Bolvadin ilçesinde istihbari çalışma neticesinde yapılan ev aramasında 90 gr. Esrar ve 30 gr. Kenevir Tohumu, Sultandağı ilçesinde [&hellip]

Jandarma’dan bir dizi operasyon

İl Jandarma Komutanlığı, yapılan faaliyetler çerçevesinde uyuşturucu, silah ve kaçak sigara ele geçirdi

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan faaliyetler çerçevesinde uyuşturucu ve silah ele geçirdi.
Çay ilçesinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde 678 paket kaçak sigara, Bolvadin ilçesinde istihbari çalışma neticesinde yapılan ev aramasında 90 gr. Esrar ve 30 gr. Kenevir Tohumu, Sultandağı ilçesinde içkili ve müzikli restoranlarda yapılan aramada 1 adet ruhsatsız 7,65 mm. çapında tabanca ve 7 adet 7,65 mm. çapında fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet pala tipi kesici alet ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Sandıklı ilçesinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetinde de 999 paket kaçak sigara, 480 adet puro, 40 paket pipo tütünü, 6 gram esrar, 8 adet Excaty hap, 2 adet Viegra hap, 1 adet ruhsatsız 7,65 mm. çapında tabanca ve bu tabancaya ait 19 adet 7,65 mm. çapında fişek ele geçirilmiştir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme