Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma zincirleme hırsızlık olayını çözdü

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bağ evinde meydana gelen hırsızlık olayında suçüstü yakalanan şüphelilerin 2 ayrı hırsızlık olayına daha karıştığı tespit edildi

 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 25 Kasım 2019 tarihinde saat 23.50 sıralarında Sultandağı İlçesi’ne bağlı Yakasenek Köyü Bayındır mevkiinde Cengiz Kayadelen isimli kişiye ait bağ evinin önünde şüpheli bir araç tespit edildi. 43 LN….. plakalı araç içerisinde şüpheli S.K. isimli kişinin olduğu, B.D isimli şüphelinin ise Cengiz Kayadelen’e ait bağ evinin camını kırarak içerde bulunan malzemeleri çaldığı tespit edilirken, şüpheliler suçüstü yakalanarak gözaltına alındılar.
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ
Devam eden çalışmalar, alınan ifadeler ve bölgede bulunan güvenlik ve PTS kameralarının incelenmesi sonucunda hırsızlık olayının şüphelileri S.K. ve B.D. isimli kişilerin 20 Kasım 2019 tarihinde Sultandağı İlçesi Akbaba Köyü Ilgınlık mevkiinde Veysel Taşçı’ ya ait bağ evinde meydana gelen hırsızlık olayını ve 24 Kasım 2019 günü Sultandağı İlçesi Pazaraltı Mahallesi’nde bulunan Üçkuyu Köyü’ne ait su deposunda meydana gelen enerji ve nakil hatları hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.
Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada Akbaba Köyü Ilgınlık mevkiinde bulunan Veysel Taşçı’ya ait bağ evinden çalınan malzemelerin bir bölümü tespit edilerek muhafaza altına alındı. Şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti