Jandarma suç örgütünü çökertti

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından hayvan hırsızlığı yapan suç örgütü çökertildi   Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlıklarına yönelik yapılan iki aylık çalışmalar sonucunda, jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen hayvan hırsızlıklarını örgütlü olarak yapan kişiler kıskıvrak yakalandılar. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlıklarını örgütlü olarak yapan kişilerin suç örgüt lideri A.D. [&hellip]

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından hayvan hırsızlığı yapan suç örgütü çökertildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlıklarına yönelik yapılan iki aylık çalışmalar sonucunda, jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen hayvan hırsızlıklarını örgütlü olarak yapan kişiler kıskıvrak yakalandılar.
Büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlıklarını örgütlü olarak yapan kişilerin suç örgüt lideri A.D. ve suç örgüt elemanları İ.D., H.T., A.O.Y. ve S.S. isimli kişiler hakkında “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma” suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edildiler. Şahıslar tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiler.

Bakmadan Geçme