• Haberler
  • Eğitim
  • Jandarma personeline güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi

Jandarma personeline güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan tüm jandarma personeline güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi   Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda verilen eğitime ilçe jandarma komutanlığında görev yapan tüm jandarma personeli katıldı. Trafik konusunda farkındalık oluşturmak, personelin sivil ve jandarma aracı ile karıştığı trafik kazalarını en aza indirmenin amaçlandığı eğitimde İlçe [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan tüm jandarma personeline güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda verilen eğitime ilçe jandarma komutanlığında görev yapan tüm jandarma personeli katıldı.
Trafik konusunda farkındalık oluşturmak, personelin sivil ve jandarma aracı ile karıştığı trafik kazalarını en aza indirmenin amaçlandığı eğitimde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Aziz Baz tarafından slayt gösterisi eşliğinde geçmişte yaşanmış trafik kazaları örneklerinden oluşan bir sunum yapıldı.
Daha sonra özel bir sürücü kursu eğitmeni tarafından merkezin bahçesinde eğitime güvenli ve ileri sürüş teknikleri konusunda teorik ve uygulamalı bilgi verildi. (AA)

Bakmadan Geçme