Jandarma Kadınları Unutmadı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve İlçe Jandarma Komutanlıklarının ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinlik düzenlediler.

İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Çay İlçesi’nde bulunan bir fabrikada çalışan kadınlara karanfil dağıtılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında Kadına Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesinde bulunan Emirdağ Kadın Kültür Evinde En İyi Narkotik Polisi; Anne projesi kapsamında toplam 35 anne ve anne adayına seminer ve eğitim verildi. İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli personel tarafından; önleyici kolluk faaliyetlerinde Kadın Kültür Evleri ile tarla ve bahçelerde çalışan kadınlara, Jandarma Trafik Timlerince sorumluluk bölgesinde yapılan trafik uygulaması sırasında durdurdukları araçlardaki kadın sürücülere ve kadın yolculara karanfiller dağıtılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak, KADES hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Haber

Bakmadan Geçme