İzmir'deki Afyon Dernekleri iftarda buluştu

Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu, Afyon Eğitim Vakfı ile İzmir'deki Afyon Dernekleri'ni bir araya getiren organizasyona imza attı. Çok sayıda dernek yetkilisinin katıldığı toplantıda birliktelik mesajları verildi.  İftar organizasyonunda tüm derneklerin bazı konularda beraber hareket etmesi ile ortak faaliyetler yapılmasının güçlerini artıracağı ifade edildi.AEV SUNUMU YAPILDIDaha sonra Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından [&hellip]

Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu, Afyon Eğitim Vakfı ile İzmir’deki Afyon Dernekleri’ni bir araya getiren organizasyona imza attı. Çok sayıda dernek yetkilisinin katıldığı toplantıda birliktelik mesajları verildi.  İftar organizasyonunda tüm derneklerin bazı konularda beraber hareket etmesi ile ortak faaliyetler yapılmasının güçlerini artıracağı ifade edildi.
AEV SUNUMU YAPILDI
Daha sonra Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından Afyon Eğitim Vakfı ile ilgili bir sunum yapıldı. Vakfın yaptıkları ve hedefleri anlatıldıktan sonra da tüm derneklerinden vakfın kendi üyelerine tanıtılması ve desteklenmesi istendi.
FİTRELER AEV’E
Tüm derneklerin temsilcileri, kendi üyelerine fitre ve zekatlarını Afyon Eğitim Vakfı “Zekat Fitre Hesabı”na yatırmaları hususunda bilgi vereceklerini, bundan sonra da her konuda destek olmaya hazır olduklarını bildirdiler.  Ayrıca Müzikolog Dr, Aydın Öğüt, vakıf için bir marş yazacağını söyledi.

Bakmadan Geçme