• Haberler
  • Genel
  • İzmir’de AKÜ’ye yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

İzmir’de AKÜ’ye yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi, İzmir’de Kariyer Günleri ve Üniversiteler Fuarı’na katıldı Afyon Kocatepe Üniversitesi İzmir Ödemiş Fen Lisesi ev sahipliğinde üçüncüsü düzenlenen 'Geleceğin Pusulası–Kariyer Günleri ve Üniversiteler Fuarı'na katıldı.Üniversite sınavına bu yıl girecek öğrencilerin, okumak istedikleri üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla, Ödemiş Belediyesi Sergi Sarayı ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuardaki AKÜ standına çok sayıda öğrenci [&hellip]

İzmir'de AKÜ'ye yoğun ilgi

Afyon Kocatepe Üniversitesi, İzmir’de Kariyer Günleri ve Üniversiteler Fuarı’na katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi İzmir Ödemiş Fen Lisesi ev sahipliğinde üçüncüsü düzenlenen “Geleceğin Pusulası–Kariyer Günleri ve Üniversiteler Fuarı”na katıldı.
Üniversite sınavına bu yıl girecek öğrencilerin, okumak istedikleri üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla, Ödemiş Belediyesi Sergi Sarayı ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuardaki AKÜ standına çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi.
AFYON’U DA TANITTILAR
Üniversitelerin akademik birimlerini ve çalışmalarını tanıtmalarına olanak sağlayan fuara, AKÜ’yü temsilen Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli Öğr. Grv. Kayhan Donat ile Teknisyen Özgür Arık katıldı. Donat ve Arık, fuara katılan eğitimcileri, öğrenci ve velileri AKÜ’nün sunduğu eğitim-öğretim imkânları ile Afyonkarahisar hakkında bilgilendirdiler.
23 ÜNİVERSİTE KATILDI
Toplam 23 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen fuarda çok sayıda orta öğretim öğrencisinin kariyer planları hakkındaki soruları cevaplanırken, öğrencilere kurumları tanıtıcı dokümanlar da dağıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme