• Haberler
  • Genel
  • İzmir Yolu’nda çalışmalar tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İzmir Yolu’nda çalışmalar tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından İzmir Yolu’nda yürütülen asfaltlama çalışmaları tamamlandı Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, asfaltlama çalışmalarında, şehir merkezindeki ana arterlerin büyük bir bölümünün tamamlandığı bildirildi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kentin giriş yollarında da çalışmalarını sürdürüğü bildirilen açıklamada, Ankara-Afyonkarahisar Karayolu’ndaki çalışmaların tamamlanmasının ardından İzmir-Afyonkarahisar Karayolu’nun da sıcak asfaltla kaplandığı bildirildi. Öte yandan karayolu sınırından Nokta Kavşağı’na olan çalışmalarda, İzmir’den [&hellip]

İzmir Yolu'nda çalışmalar tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından İzmir Yolu’nda yürütülen asfaltlama çalışmaları tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, asfaltlama çalışmalarında, şehir merkezindeki ana arterlerin büyük bir bölümünün tamamlandığı bildirildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin kentin giriş yollarında da çalışmalarını sürdürüğü bildirilen açıklamada, Ankara-Afyonkarahisar Karayolu’ndaki çalışmaların tamamlanmasının ardından İzmir-Afyonkarahisar Karayolu’nun da sıcak asfaltla kaplandığı bildirildi. Öte yandan karayolu sınırından Nokta Kavşağı’na olan çalışmalarda, İzmir’den Afyonkarahisar’a geliş istikametinin tek yönlü olarak asfaltlandığı ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme