• Haberler
  • Genel
  • İzmir Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Dazkırı ilçesinde mola verdi

İzmir Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Dazkırı ilçesinde mola verdi

İzmir’den yola çıkan oyunculardan Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Tolga Güleryüz, Uğur Demirezen, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş ile Hakan Fidan, Ergülü Güleryüz, Yıldıray Güler, Mustafa Ömeroğlu, Metin Arar’dan oluşan teknik personel Dazkırı Öğretmenevi’nde mola verdi. Dazkırı Kaymakamlığında görevli Kemal Ata ve öğretmen eşi Şengül Ata tarafından karşılanan sanatçılar, Dazkırı Öğretmenevi’nde kısa süre dinlendi. Oyuncular [&hellip]

İzmir Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Dazkırı ilçesinde mola verdi

İzmir’den yola çıkan oyunculardan Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Tolga Güleryüz, Uğur Demirezen, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş ile Hakan Fidan, Ergülü Güleryüz, Yıldıray Güler, Mustafa Ömeroğlu, Metin Arar’dan oluşan teknik personel Dazkırı Öğretmenevi’nde mola verdi.
Dazkırı Kaymakamlığında görevli Kemal Ata ve öğretmen eşi Şengül Ata tarafından karşılanan sanatçılar, Dazkırı Öğretmenevi’nde kısa süre dinlendi. Oyuncular ve teknik ekip, daha sonra Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde yarın izleyiciyle buluşacak “http://m.kocatepegazetesi.com/”İşte Budur”http://m.kocatepegazetesi.com/” adlı tiyatro oyunları için ilçeden ayrıldı. (AA)

Bakmadan Geçme