• Haberler
  • Genel
  • İzin dönüşü kazada ölen Astsubay defnedildi

İzin dönüşü kazada ölen Astsubay defnedildi

İzin için geldiği memleketi Afyonkarahisar’dan görev yeri Malatya’ya dönmek isterken kaza geçiren yaşamını yitiren 26 yaşındaki Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi öMalatya’da görev yapan Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu, yıllık izninin bir bölümünü geçirmek için 10 gün önce memleketi Afyonkarahisar’a geldi. İzin süresinin tamamlanması ardından 03 VD 818 [&hellip]

İzin dönüşü kazada ölen Astsubay defnedildi

İzin için geldiği memleketi Afyonkarahisar’dan görev yeri Malatya’ya dönmek isterken kaza geçiren yaşamını yitiren 26 yaşındaki Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

öMalatya’da görev yapan Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu, yıllık izninin bir bölümünü geçirmek için 10 gün önce memleketi Afyonkarahisar’a geldi. İzin süresinin tamamlanması ardından 03 VD 818 plakalı otomobiliyle dün Malatya’ya doğru yola çıkan Yoğurtçu, gece Kayseri’nin İncesu İlçesi’nde trafik kazası geçirdi. Olay yerinde yaşamını yitiren Ahmet Yoğurtçu’nun cenazesi otopsi ardından memleketi Afyonkarahisar’a getirildi.
Memleketi Afyonkarahisar’da İmaret Camii’nde düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlanan Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu’nun yakınları gözyaşlarına boğuldu. Çok sayıda asker ile Afyonkarahisarlı’nın katıldığı cenaze namazı, ikindi namazının ardından kılındı. Cenaze sonrası askerlerin omuzladığı Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu’nun naaşını son kez öpen yakınları, cenaze arabasında da Yoğurtçu’nun tabutuna sarılarak sık sık öptü.
Yoğurtçu’nun cenazesi Afyonkarahisar Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Öte yandan Afyonkarahisar’dan yola çıktıktan sonra Kapadokya’da bir alışveriş merkezinde mola veren Jandarma Astsubay Ahmet Yoğurtçu, sosyal paylaşım sitesinde “ayrılmak yok kısa molalar var bizde buluruz birbirimizi” şeklinde paylaşım yaptı. Yoğurtçu’nun yaşamını yitirmesi sonrası çok sayıda arkadaşı da Yoğurtçu’nun sosyal medya hesabına başsağlığı mesajları paylaştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme