“İyiliğin hâkim olması için duacıyız”

Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde kurulan 550 kişilik iftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kadir Avara, kurum 2’nci müdürleri, kurum saymanı, idare memurları, kurum vaizi, ceza infaz kurumu personeli, müftülük personeli ve hükümlüler katıldı.HERKESİN İYİLİKDEĞERİNDE HAKKI VARİl Müftüsü Şükrü Kabukçu, [&hellip]

Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde kurulan 550 kişilik iftar programına Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kadir Avara, kurum 2’nci müdürleri, kurum saymanı, idare memurları, kurum vaizi, ceza infaz kurumu personeli, müftülük personeli ve hükümlüler katıldı.
HERKESİN İYİLİK
DEĞERİNDE HAKKI VAR
İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, iftarda yaptığı konuşmada “Cezaevleri ve çocuk ıslah evleri gibi yerlerde bu tür iftar yapmayı önemli olarak görüyoruz. Yaşadığımız bölgeye, coğrafyaya ve bütün dünyaya iyiliğin hakim olması için öncelikle duacıyız. İyilik denilince sadece bir insanın başka bir insana yapmış olduğu maddi değeri anlamamalıyız. Bütün kardeşlerimizin iyilik değerinde hakkı vardır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme