İYİ'de Merkez ilçe göreve başladı

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu Üyeleri'nin belirlendiğini ve Merkeze bağlı 14 belde belediyesi için aday çalışmalarına başladıklarını aktaran İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, en kısa sürede adayları açıklayacağını bildirdi.Göreve tekrar geldiğini vurgulayan Ulusoy Efe, '31 Ekim 2018'de atamam Meral Akşener tarafından Koray Aydın imzasıyla gerçekleştirilmiş bulunmaktadır. Bu sefer daha hızlı [&hellip]

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belirlendiğini ve Merkeze bağlı 14 belde belediyesi için aday çalışmalarına başladıklarını aktaran İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, en kısa sürede adayları açıklayacağını bildirdi.
Göreve tekrar geldiğini vurgulayan Ulusoy Efe, “31 Ekim 2018’de atamam Meral Akşener tarafından Koray Aydın imzasıyla gerçekleştirilmiş bulunmaktadır. Bu sefer daha hızlı bir şekilde yönetimi oluşturdum. Gerek asiller gerek yedekler, çok daha emin adımlarla yürüyeceğimiz bir yönetimi oluşturmuş bulunmaktayım. İnşallah her şey çok daha güzel olacak bu sefer. Daha adil bir belediyecilik anlayışıyla yürüyen İYİ Parti inşallah Afyonkara-hisar’da da daha güzel bir belediyecilik getirecek inşallah. Şuan 14 tane belediyelik olan beldem var, onlarla görüşmelere başlamış bulunmaktayım. Zaten belde temsilcilerini daha önceki Merkez İlçe Başkanlığımda atamıştım. Şimdi onlarla birlikte adaylarımızı belirlemeye çalışıyoruz. İnşallah en kısa zaman 3-4 hafta sonrasında adaylarımızı sizlere açıklayacağım.” dedi.

İYİ Parti
Merkez İlçe Yönetim
Kurulu Üyeleri şu
isimlerden oluştu:
MÜNÜSE UZA
HATİCE TOKGÖZ
TAHSİN YILMAZ
HASAN HÜSEYİN ULUSOY
HÜSEYİN SARITAŞ
EMRE YILMAZ
ÜLKER TARTICI
NAZİFE ÜNAL
ZUHAL HASIRCIOĞLU
SELMAN CATAL
HİLAL ÖNEY
FERDAL DELİKANLI
MEHMET AKYOL

Bakmadan Geçme