• Haberler
  • Genel
  • İYİ Parti'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İYİ Parti'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor   Afyonkahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muhammet Nevzat Algan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Partisi Kurucu İl Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun, Sultandağı eski Belediye Başkanı İsmail Çelik, İhsaniye eski Belediye Başkanı Yüksel Yaşar, Karaağaç eski Belediye Başkanı Mükerrem Akay, Karaadilli [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Afyonkahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muhammet Nevzat Algan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Partisi Kurucu İl Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun, Sultandağı eski Belediye Başkanı İsmail Çelik, İhsaniye eski Belediye Başkanı Yüksel Yaşar, Karaağaç eski Belediye Başkanı Mükerrem Akay, Karaadilli eski Belediye Başkanı Ali Alper ve Türkiye Partisi Bolvadin Kurucu İlçe Başkanı Vahap Fidan, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
“VETERİNER HEKİMLERİMİZ AŞI
ÇALIŞMALIRINDA YER ALIYORLAR”
Veteriner Hekimler Odası tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan Oda Başkanı Muhammet Nevzat Algan, hayvan sağlığı, gıda güvenliği ve halk sağlığı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasında veteriner hekimlerimiz aşı çalışmalarında yer alıyorlar. Muhtemelen 2021 yılının Haziran veya Temmuz aylarında aşı kullanılabilecek duruma gelecektir. Hayvancılık ve halk sağlığı konusunda çalışmalar yapıyoruz.” dedi.
İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, İYİ Parti olarak halk adına yapılan çalışmalarda Veteriner Hekimlerin yanlarında olacaklarını dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİLER
Daha sonra Türkiye Partisi Kurucu İl Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun, Sultandağı eski Belediye Başkanı İsmail Çelik, İhsaniye eski Belediye Başkanı Yüksel Yaşar, Karaağaç eski Belediye Başkanı Mükerrem Akay, Karaadilli eski Belediye Başkanı Ali Alper ve Türkiye Partisi Bolvadin Kurucu İlçe Başkanı Vahap Fidan tarafından gerçekleştirilen ziyarette başkanlarla gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Mısırlıoğlu, “Mutfaklarda aş kaynamıyor. Asgari ücretli ve emekli çarşı pazara çıkamıyor. Her geçen gün ülke daha kötüye gidiyor. Artık birlik olma zamanı, kenetlenerek tek adam rejimine dur deme zamanıdır.” dedi.
Heyet adına konuşan Türkiye Partisi Kurucu İl Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun ise, “İYİ Parti yıldızı parlayan bir parti. Önümüzde yapılacak ilk seçimlerde büyümenin mükafatını alacak. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, bilgi birikimi ve geçmiş tecrübesiyle seçimlerde partisinin çıtasını yükseltecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme