• Haberler
  • Genel
  • 'İYİ Parti'nin başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz'

'İYİ Parti'nin başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz'

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile Türkiye ve Afyonkarahisar gündemi üzerine istişarede bulunarak, İYİ Parti'nin başarılı ve etkin çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi   İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nu partide ziyaret etti. İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, İYİ Parti İl [&hellip]

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile Türkiye ve Afyonkarahisar
gündemi üzerine istişarede bulunarak, İYİ Parti’nin başarılı ve etkin çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu partide ziyaret etti.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile Türkiye ve Afyonkarahisar gündemini değerlendirdiklerini kaydederek şöyle konuştu: “İYİ Parti İl Başkanı Sayın Muhammet Mısırlıoğlu’na konukseverliği için teşekkür ederim. İYİ Parti’nin başarılı ve etkin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim.”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da ziyareti nedeniyle İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin teşekkür ederek, “Bizlerde İscehisar ilçemizde yapılan hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Başkan Şahin’e çalışmalarında başarılar dilerim Allah yardımcısı olsun.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme