• Haberler
  • Genel
  • İYİ Partililer sivil toplum temsilcilerini ziyaret etti

İYİ Partililer sivil toplum temsilcilerini ziyaret etti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekiler sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek sorun ve ihtiyaçlara yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulundular İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kasaplar Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası yönetimlerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde ülke gündemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapılarak, [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekiler sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek sorun ve ihtiyaçlara yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulundular

Haber

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kasaplar Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası yönetimlerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde ülke gündemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapılarak, odaların sorunları konuşuldu.
“ŞOFÖR ESNAFI KONTAK
KAPATACAK DURUMDA”
İYİ Parti heyeti ilk olarak Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı ziyaret etti. İYİ Parti heyetine ziyaretlerie için teşekkür eden Karataş, “Şoför esnafımız çok zor durumda. Ekonomik zorlukları en derinden hisseden esnaf kesimidir. Yedek parça, akaryakıt, lastik fiyatları esnafımızın belini büküyor. Bir tek kamyon lastiği 8 bin TL. Kamyoncu esnafımıza sadece lastik kaça mal oluyor siz hesap edin. Esnafımıza koruma tedbiri alınmalı. Yoksa biz artan gider maliyetlerinin altında yok olup gideceğiz. Akaryakıta gelen sık ve yüksek orandaki zamlara artık şoför esnafımızın dayanacak gücü kalmadı. Küresel krizler nedeniyle petrole zam gelmesinin tabii ki zamlarda etkisi var. Fakat deposundaki mazot bitmeden ikinci depoyu zamla alan şoför esnafımız maalesef kontak kapatacak duruma geldi.” dedi.
“İKTİDAR 20 YILDIR
SORUNLARI NEDEN ÇÖZEMEDİ?”
İbrahim Karataş’ın Oda Başkanlığı görevinin hayırlara vesile olmasını dileyen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Türkiye’de artık yeni bir sayfa açılmalıdır. İktidar yaparsak biz yaparız, çözersek biz çözeriz masalı ile halkımızı kandırmaktadır. 2O yıldır neden çözmediler? Ellerini tutan mı oldu. Sizlerin sorunlarını Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener grup toplantılarında sıkça dile getirmektedir. Bizlerde basın toplantılarında dertlerinizi kamuoyuna yansıtıyoruz ve yansıtmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
“ÜLKEDE YAŞANAN SORUNLARI
DERİNDEN HİSSEDİYORUZ”
İYİ Parti heyeti ikinci olarak Kasaplar odası Başkanı İbrahim Yörük’ü makamında ziyaret etti. Kasap esnafının sorunlarını anlatan Yörük, “Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir. Ülkemizde üretim yüzde 30 durmuş durumda. Destekler ve teşvikler yetersiz. Üretici sıkıntılı. Girdi ve bakım maliyetleri aşırı arttı. Etin kesim fiyatı 98 TL’dir. Önümüzü göremiyoruz. Sanal bir ortamdayız, istikrar yok. Döviz fiyatları bir yerde durdurulmalı, dolar 50 TL olsun sabit dursun. İnsanımız önünü göremiyor. Yem fiyatları aldı başını gidiyor. Hayvancılık yok olmak üzere. Acile destek olunmalı.” şeklinde konuştu.
İYİ Parti heyeti Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Çetin İnce ile oda da bir araya geldi. İYİ Parti heyetine ziyaretleri için teşekkür İnce, “ Ziyaretinizden mutluluk duyduk. Tüm kesimlerin olduğu gibi bizlerde ülkenin yaşamış olduğu sorunları derinden hissetmekteyiz. Yüksek enflasyon ve istikrarsızlık ortadan kalkmadan sorunların çözülmesini beklemek hayal olur.” ifadelerine yer verdi.
“TÜRKİYE’DE 20 YILDIR
ÖZGÜRLÜKLER KISITLANIYOR”
Misafirpereverliği için Çetin İnce’ye teşekkür eden Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Türkiye 20 yıldır, sivil toplum kuruluşlarının özgürlüklerinin kısıtlandığı, desteklenmediği, büyütülmediği bir süreç yaşıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde ülkemizi geziyoruz. Esnaflarımızı, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızı dinliyoruz mümkün oldukça herkese dokunmaya sorunlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Daha sonra bu sorunları Meclis grubumuzda gündeme getirip verdiğimiz önergelerle bu sorunları çözmeye gayret gösteriyoruz. Ayrıca her meslek grubundan temsilciler ve vatandaşlarımıza millet kürsüsünde yer verip sorunlarını kamuoyuna duyurmalarını sağlıyoruz. Sorunları biliyoruz çözümlerini geniş bir kadroyla hazırladık ve hazırlıyoruz. Hiç endişelenmeyin esnaflarımızın meslek örgütlerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşlarımızın sorunları iktidarımızda çözüme kavuşacağı günler gelecek. Önümüzdeki günler inşallah aydınlık olacak hiç kimse endişeye kapılmasın.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme